Breaking News

O rusoaică și-a ucis fiica cu un topor în timp ce doarmea „pentru că era prea irascibilă”

În fața organelor de anchetă, femeia a mărturisit că a ucis-o pe fiica ei de 18 ani cu un topor

Destin cumplit adolescenta de 18 ani din Rusia ucisa cu toporul de propria mama Sursa foto: Daily Mail (© CEN)
Distribuie:

Daily Mail informează pe pagina sa de web că Tatiana Degirmendzhy, o rusoaică în vârstă de 49 de ani, și-a ucis fiica pe nume Yulia, în timp ce aceasta adormea, ​​în casa lor din orașul Chaykovsky din regiunea centrală Perm Krai din Rusia.

Filmul tragediei

Mama a lovit-o de multe ori pe fiica ei în timp ce dormea cu un topor, secționând o arteră de la gâtul adolescentei care a declanșat o hemoragia ce i-a provocat moartea. Mass-media locală a informată că mama a fugit apoi de acasă, mergând în stația de cale ferată și urcându-se în primul tren care a plecat din Chaykovsky.

Yulia impreuna cu fratele ei care a gasit-o moarta

Foto: Daily Mail (© CEN)

Victima a fost descoperită câteva ore mai târziu de fratele său mai mare, Sertan Degirmendzhy, de 22 de ani, care s-a întors acasă de la o plimbare prin oraș. Tânărul a găsit-o pe sora moartă în camera ei, care era plină cu sânge peste tot: pat, pereți și podea. Când a văzut toporul acoperit de sânge așezat pe podea lângă pat, acesta a sunat imediat la serviciile de urgență.

Echipajul de ambulanță care a sosit la fața locului a descoperit că tânăra de 18 ani a murit din cauza pierderii masive de sânge. Conform rapoartelor, detectivii au tras concluzia că urmele găsite pe corpul victimei conduc la ideea că făptuitorul a încercat să dezmembreze corpul victimei. În timpul percheziției de la locul crimei, poliția a descoperit că numai pașaportul mamei fetei pe nume Tatiana Degirmendzhy era dispărut, și din această cauză a fost considerată principala suspectă fiind dată în urmărire generală.

Ce a declarat după ce a fost prinsă

Femeia a fost găsită 24 de ore mai târziu încercând să urce într-un tren din orașul Ijevsk, situat la 50 de kilometri de Chaykovsky. Potrivit poliției, mama a mărturisit că a ucis-o pe fiica ei, adăugând că: „Dacă aș fi avut șapte fiice ca ea (Yulia), le-aș fi ucis pe toate”. Un purtător de cuvânt al poliției care a comentat această chestiune a declarat: „Ancheta a constatat că în ultimele trei luni, suspecta și victima au fost în permanență în conflict. Suspecta a spus că a comis crima pe motiv că nu o mai putea suporta”.

Conform legislație din Rusia, pentru că și-a ucis fiica, suspecta se confruntă cu o pedeapsă maximă de 15 ani de închisoare dacă este găsită vinovată.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline