Breaking News

GELOZIE CRIMINALĂ! O mamă geloasă și-a ucis fiica de trei săptămâni pentru că avea impresia că soțul ei o iubește mai mult

Într-un acces de furie inexplicabil, tânăra i-a tăiat gâtul fetiței de trei săptămâni pentru că ea credea că soțul ei iubește copilul mai mult

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6829969/Jealous-mother-kills-three-week-old-daughter-slitting-throat.html
Distribuie:

O mamă geloasă și-a ucis fiica de trei săptămâni tăindu-i gâtul, pentru că ava impresia că soțul ei o iubește mai mult decât pe ea, scrie Daily Mail în ediția electronică. Tânăra este în vârstă de 21 de ani și identitatea ei nu a fost dezvăluită din motive legale. Totul s-a petrecut în orașul Rivne din nord-vestul Ucrainei. Ea și-a ucis copilul când soțul ei a părăsit apartamentul pentru câteva minute.

Potrivit rapoartelor poliției, o mamă geloasă și-a atacat copilul când soțul ei în vârstă de 26 de ani a ieșit să arunce gunoiul. Când s-a întors în apartament, a văzut că mâinile soției sale erau acoperite de sânge. Bărbatul s-a repezit în dormitor să verifice starea fiicei sale nou-născută și a găsit-o într-o baltă de sânge. Tatăl șocat a chemat serviciile de urgență.

Mama bărbatului, Maria Momot, a declarat că fiul ei a fost plecat pentru câteva minute. Cât timp acesta a lipsit, nora ei a luat un cuțit din bucătărie și i-a tăiat gâtul copilului. Potrivit doamnei Momot, nora sa era geloasă pe copil, deoarece credea că fiul ei o iubește pe fetiță mai mult. Ea a spus: „Fiul meu și-a iubit foarte mult copilul. I-am acordat toată atenția și grija noastră. Ea [nora ei] era o mamă geloasă. Credea că soțul își iubește copilul mai mult decât pe ea. În această dimineață i-am făcut baie nepoatei mele și acum ea a plecat la ceruri. Nu pot să cred că s-a întâmplat așa ceva în familia noastră”.

Potrivit martorilor de la serviciile de urgență care au ajuns la fața locului, femeia a fost auzită întrebându-și soțul: „De ce plângi?”. Poliția a găsit arma crimei în chiuveta din bucătărie. Cuțitul era încă acoperit de sângele copilului.

Declarațiile poliției

Purtătorul de cuvânt al poliției, Anton Kruk, a declarat că moartea copilului a fost violentă și a fost provocată de rana făcută cu cuțitul la gât. Mama nu a putut explica de ce a făcut cumplita faptă. Ea nu și-a putut aminti nici ce a făcut în timpul zilei. Tânăra a suferit o meningoencefalită (o inflamație a creierului) în luna noiembrie a anului trecut. Se crede că boala a afectat sănătatea mentală a femeii, care a suferit recent un tratament. Ea a fost eliberată dintr-o instituție psihiatrică pe data de 3 martie. A fost la scurt timp după naștere, deoarece doctorii credeau că este sănătoasă. Mama a fost luată în custodie și va fi supusă unei evaluări psihiatrice.

Dacă examinarea arată că mama a fost responsabilă pentru acțiunile sale în momentul infracțiunii, ea va fi acuzată de uciderea premeditată a minorului. În acest caz se confruntă cu până la 15 ani de închisoare dacă este găsită vinovată.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*