Breaking News

O MAMĂ DIABOLICĂ și-a ucis fiica în vârstă de 13 ani cu handicap sever, în timp ce soțul ei era la pescuit

O mamă în vârstă de 35 de ani, este acuzată că și-a ucis fiica după ce a oprit alarma de oxigen a aparatului și a lipsit-o de nivelul de oxigen din sânge care să îi salveze viața

O MAMĂ DIABOLICĂ și-a ucis fiica în vârstă de 13 ani cu handicap sever O MAMĂ DIABOLICĂ și-a ucis fiica în vârstă de 13 ani cu handicap sever
Distribuie:

O MAMĂ DIABOLICĂ din Minnesota a fost acuzată că și-a ucis fiica în vârstă de 13 ani, cu handicap sever, după ce ar fi oprit alarma de pe dispozitivul medical de urgență și ar fi lipsit-o de nivelul de oxigen care să-i salveze viața, informează Daily Mail. Se întâmpla în timp ce soțul ei era într-o excursie de pescuit, iar cealaltă fiică a ei era la o prietenă.

Elise Nelson, în vârstă de 35 de ani, din Paynesville, a fost acuzată miercuri de moartea fiicei sale Kylie Larson decedată în luna iunie. Fetița a avut mai multe afecțiuni medicale ca urmare a lipsei de oxigen la naștere. Acest lucru i-a provocat paralizie cerebrală, insuficiență respiratorie și întârziere în dezvoltare.

Ea a avut nevoie de îngrijire 24 de ore din 24, având inclusiv un pulsoximetru care să-i monitorizeze nivelul de oxigen din sânge. Dispozitivul care îi monitoriza și pulsul, declanșa o alarmă când nivelul oxigenului scădea sub un anumit nivel. Poliția a spus că mama a manipulat deliberat dispozitivul medical, provocând moartea copilului.

Cum și-a pus această mamă diabolică planul în aplicare

Mama a fost singura persoană acasă cu fetița când aceasta a murit pe 21 iunie. A avut grijă de fiica ei singură, timp de patru zile între 18 și 21 iunie. S-a întâmplat în timp ce soțul ei era într-o excursie de pescuit, iar cealaltă fiică a ei stătea la o prietenă de familie. Autoritățile susțin că în perioada de patru zile, femeia a manipulat pulsoximetrul. Ea a redus nivelul de oxigen la care să sune alarma, înainte de a-l opri în cele din urmă. Dispozitivul poate fi manipulat pentru a schimba manual nivelul la care să sune alarma.

Femeia ar fi modificat echipamentul medical. În acest fel alarma nu suna când nivelul oxigenului scădea sub 90%. Apoi, în dimineața zilei de 21 iunie, ea ar fi ridicat nivelul de la 74 la sută înapoi la 90 %. Apoi ar fi oprit cu totul alarma, potrivit datelor înregistrate de dispozitiv.

Poate ești interesat:

 

Această mamă diabolică i-a trimis un mesaj prietenei unde era cealaltă fiică a ei câteva ore mai târziu. I-a spus că îi face fetiței resuscitare de o oră și așteaptă să sosească serviciile de urgență. Dar mama nu a sunat la 911 decât la 20 de minute după ce a trimis mesajul text prietenei, potrivit autorităților.

Când poliția a ajuns la domiciliu, a găsit-o pe fetiță întinsă pe podeaua sufrageriei. Mama ar fi spus poliției că fiica ei a căzut după ce nivelul de oxigen a scăzut la 86%. Adolescenta a fost dusă de urgență la spital dar acolo a fost declarată moartă. Autopsia a dezvăluit că fetița a murit ca urmare a complicațiilor din timpul nașterii și a lipsei de îngrijire datorată mamei.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*