Breaking News

„Era plină de viermi”! Este mărturia tatălui devastat de moartea fiicei sale, violată, bătută și apoi aruncată pentru a fi mâncată de câinii vagabonzi

Tatăl a dezvăluit oroarea pe care a trebuit să o suporte la identificarea corpului infestat de viermi al fiicei sale

Distribuie:

Ediția electronică a cotidianului Daily Mail a publicat povestea tragică a bărbatului indian care a trebuit să identifice corpul infestat de viermi al fiicei sale, după ce aceasta a fost violată, bătută și apoi aruncată pentru a fi mâncată de câinii vagabonzi. Femeia, în vârstă de 22 de ani, era în drum spre locul său de muncă, aceasta fiind angajată în departamentul de ambalare al unei companii farmaceutice, când se credea că a fost răpită de o bandă de bărbați.

Tatăl său, Mahender Singh, în vârstă de 45 de ani, a declarat pentru MailOnline că și-a găsit fetița la o groapă de gunoi cu „peste 200 de viermi târându-se pe corpul ei”. „Am reușit să o identific după hainele ei și după lanțul pe care mama ei l-a făcut cadou cu câteva zile înainte”, a adăugat el. Bărbatul spune că niciodată nu va fi capabil să-și scoată din minte cumplita scenă.

Autopsia post mortem a dezvăluit cum organele interne și organele genitale au fost zdrobite fiind de nerecunoscut, iar fața i-a fost zdrobită cu cărămizi înainte de a fi călcată cu o mașină. Femeia din orașul Sonipat, statul Haryanam din nordul Indiei, avea și fire de fier introduse în gură și smocuri din părul ei fuseseră sfâșiate și împrăștiate în apropiere.

Mama ei, Baed Kaur, în vârstă de 40 de ani, a amenințat că se va sinucide dacă fiicei sale nu i se va face dreptate. Aceasta a spus: „N-am auzit niciodată de o crimă mai îngrozitoare decât asta. Fiicei mele i-a fost întotdeauna frică să nu fie violată. Mereu mi-a cerut să închid ușa dacă era singură acasă. Dar uite cum a murit? A sfârșit în ​​cel mai brutal mod posibil”.

Trupul femeii a fost „zdrobit brutal” pentru a nu fi recunoscută potrivit dr. Suresh Kumar Dhatterwal, șeful departamentului criminalistic.
vlcsnap-2017-05-13-19h51m53s135.jpgDoctorul Dhatterwal, care susține că poliția a manifestat o neglijență totală în acest caz, a continuat: „Oasele capului ei au total sfărâmate. Noi suspectăm că mai mulți bărbați au violat-o și apoi au ucis-o”.

indianca-ucisa-calaulUn bărbat cunoscut familiei, pe nume Sumit Kumar, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat ca principal suspect. El locuiește într-un sat din apropiere și fusese îndrăgostit de fată, dar nu a putut să accepte că aceasta l-a respins atunci când i-a cerut să se căsătorească cu el.

Din informațiile oferite de mama victimei, aceasta a plecat acasă la ora 8 dimineața, dar când nu s-a întors seara acasă, a început să fie îngrijorată. Împreună cu fiul ei au mers la fabrică dar aceasta era închisă. Atunci au raportat dispariția fetei, dar nu peste mult timp vecinii i-au spus că fiica sa fusese violată și ucisă în cel mai brutal mod cu putință, după ce au citit informația într-un ziar local.

Tânăra mergea la muncă pe data de 9 mai. când Sumit și prietenii săi au răpit-o și au forțat-o să bea sedative înainte de a fi condusă în junglă, la aproximativ 60 de kilometri de Sonipat. Ei sunt acuzați că acolo au violat-o înainte să o supună celor mai brutale torturi și să o omoare, lăsând corpul gol în junglă pentru a fi mâncată de câinii vagabonzi.indianca-ucisa-calaii

Tatăl fetei, Mahender Singh, în vârstă de 45 de ani, a trebuit să identifice corpul fiicei sale la Institutul de Științe Medicale Postgraduant (PGIMS) din Rohtak, pe data de 12 mai. Abia a putut să descrie ceea ce a văzut: „Corpul ei era nerecunoscut”, a spus Mahender, care lucrează ca zilier câștigând doar 1,4 € pe zi. „Când am sosit, trupul ei se afla într-o pubelă de gunoi. Nimeni nu i-a pus trupul pe pat. Avea peste 200 de viermi pe corpul ei, dar am luat-o în brațe și am pus-o pe o targa. Doctorilor l-a luat patru ore pentru a elimina acei viermi din corpul ei”.

Tânăra visa ca într-o bună zi să devină doctor și în fiecare zi împacheta produse farmaceutice, câștigând 5.000 de rupii pe lună (cca. 70 €), pentru a aduna bani pentru studiile viitoare, precum și pentru a contribui la cheltuielile familiei. Mama ei a spus: „A câștigat bani pentru ca ea să poată studia mai departe, deoarece situația noastră financiară nu era bună. Își păstra jumătate din salariu pentru studiile ei și restul îl dădea pentru cheltuielile din casă. Era o fată bună. Era nu numai fiica mea, ci și cea mai apropiată prietenă. Am împărtășit o puternică legătură”. Femeia a mai mărturisit că suspectul îi hărțuise fiica timp de 12 luni, cerându-i constant să se căsătorească cu el.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*