Breaking News

O mamă a fost BĂTUTĂ MĂR de agresoarea fiicei sale când s-a dus la școală pentru a o reclama

Fenomenul de hărțuire în școli a ajuns la un alt nivel după ce o mamă a fost bătută măr în momentul în care s-a dus la școală pentru a o reclama pe bătăușa fiicei sale

Mamă bătută măr la școală de agresoarea fiicei sale Mamă bătută măr la școală de agresoarea fiicei sale - Foto: metro.co.uk
Distribuie:

O mamă a fost pândită și bătută măr de agresoarea fiicei sale, în timp ce se îndrepta spre biroul directorului școlii, pentru a discuta cu acesta de agresiunile fizice la care a fost supusă fiica sa de către o colegă, informează publicația METRO.

Mama fetei agresate, pe nume Maria Jimenez, s-a ales cu nasul spart, ochii învinețiți, multiple zgârieturi și vânătăi după ce a fost bătută. Bătaia i-a fost administrată de o adolescentă violentă de la Liceul James Logan din Union City, California.

Fiica ei în vârstă de 16 ani fusese agresată de o colegă de clasă. Ea a venit la școală pentru a clarifica această problemă. În momentul în care a ajuns în incinta școlii pentru a discuta cu directorul a fost atacată. Bătăușa fiicei sale a cărei identitate este protejată a început scandalul. A început să urle și să o amenințe că prima dată se va confrunta cu ea înainte de a merge la director.

Într-un interviu pentru postul de televiziune ABC7, mama a spus că fata care era foarte furioasă, a apucat-o de păr. Apoi a trântit-o la pământ și a târât-o pe holul școlii. A fost ajutată de o complice în timp ce o bătea cu bestialitate. Femeia a mai declarat că a vrut doar să clarifice problema cu directorul. Nu și-a imaginat niciodată că un copil ar putea lovi un adult. Credea că este în siguranță în incinta școlii.

Femeia a fost spitalizată

Mama bătută măr, care născuse un copil în urmă cu doar patru luni, a fost grav rănită. Ea a trebuit să petreacă două zile în spital. În încăierare a fost lovită și fiica ei de 16 ani. Poliția a fost chemată la școală și a acuzat pe una dintre cele două fete bătăușe de vătămări corporale grave.

Un purtător de cuvânt al școlii a spus că „investighează și urmărește” incidentul și conducerea școlii va colabora cu poliția. Conducerea școlii a promis să întreprindă „acțiuni disciplinare” împotriva bătăușelor. Mama și-a retras fiica de la școală și are în vedere acțiunile legale împotriva școlii și a agresoarei fiicei sale.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*