Breaking News

O cântăreață talentată de 17 ani s-a sinucis după ce nu a mai suportat izolarea impusă datorită coronavirusului

Adolescenta s-a sinucis datorită izolării impuse de criza medicală provocată de coronavirus, spune familia ei devastată

Beth Palmer împreună cu famila la plimbare Beth Palmer împreună cu famila la plimbare - © Fotografie de familie
Distribuie:

Familia unui tinere cântărețe talentate, care avea „lumea la picioarele ei”, spune că s-a sinucis, deoarece nu a mai suportat izolarea impusă datorită pandemiei provocată de coronavirus, informează Daily Mail.

Măsurile de izolare impuse „le-a simțit ca 300 de ani”, spune familia devastată. Beth Palmer, în vârstă de 17 ani din Marea Britania, studia muzica sperând să ajungă artistă vocală. Avea o reputație din ce în ce mai mare de cântăreață talentată. În viitor putea deveni o mare artistă, dar visele i-au fost spulberate de pandemia care a cuprins lumea. Familia ei spune că a devenit obsedată de faptul că actuala restrângere a vieții de zi cu zi nu se va încheia niciodată.

Adolescenta a fost găsită moartă la ea acasă, la doar câteva zile după ce țara a fost blocată din cauza focarului de Covid-19. Familia devastată spune că nu a existat niciun indiciu că se luptă cu sănătatea ei mentală. Singura ei tristețe exprimată și frustrare arătată, a fost că nu își putea vedea prietenii sau să meargă la facultate. Tragedia familiei a fost făcută publică pentru a avertiza și alți părinți cu ce se confruntă copiii lor în aceste zile de incertitudine.

Ce a spus tatăl fetei

Tatăl fetei a spus: „Nu am nicio îndoială că restricțiile impuse au jucat un rol important în moartea lui Beth. Nu putea termina școala, nu putea ieși să-și vadă prietenii”. Restricțiile impuse pentru trei luni, ei i s-au părut a fi de 300 de ani. Situația a devenit pentru ea o obsesie extremă, crezând că aceasta nu avea să se mai termine niciodată.

Beth a fost studentă la Access Creative College din Manchester. Și-a câștigat o reputație de cântăreață și muziciană talentată, cântând regulat în PUB-urile locale. Tatăl și mama lui Beth, luptă să înțeleagă tragedia care a avut loc în familia lor la sfârșitul lunii martie. Era la doar o săptămână de la declanșarea restricțiilor de circulație. Ei au acordat un interviu postului de televiziune ITV Granada Reports. Au spus că se tem de faptul că vor fi alți adolescenți și tineri care se luptă cu izolarea impusă și schimbarea modului lor de viață. Ideea lor este de a acorda primul ajutor altor studenți din colegii și universități. Aceștia pot fi în pericol dacă se luptă cu anxietatea provocată de izolarea impusă.

De la moartea ei, Beth a înregistrat pe pagina ei de Instagram peste 50 de mii de aprecieri. Familia spune că se bucură de faptul că lumea apreciază talentul și moștenirea ei muzicală. În schimb nu se pot obișnui cu durerea provocată de moartea fiicei lor.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*