Breaking News

MAMĂ FĂRĂ SUFLET! Și-a lăsat fiica de trei ani să moară de foame și sete, în timp ce ea a mers la o petrecere timp de o săptămână

Mama "diabolică" a fost reținută după ce a chefuit o săptămână cu prietenii, neglijându-și fiica și lăsând-o să moară singură de foame și de sete

Mamă fără suflet! Și-a ucis fetița care a murit de foame închisă în casă Mamă fără suflet! Și-a ucis fetița care a murit de foame închisă în casă (© east2west news)
Distribuie:

Maria Plenkina, o mamă fără suflet în vârstă de 21 de ani, și-a părăsit fiica de trei ani și a lăsat-o să moară de foame cu câteva zile înainte aniversarea zilei sale de naștere, scrie site-ul web MailOnline. Informația a fost dată de poliția din orașul rusesc Kirov.

Tragica descoperire a fetiței moarte, pe nume Kristina, a fost făcută de bunica ei Irina Plenkina, în vârstă de 47 de ani. Aceasta a venit să-i aducă un cadou fetiței spun publicațiile din presa locală. Irina a chemat imediat ambulanța și poliția, dar fetița a fost declarată moartă la fața locului.

Bunica distrusă de durere a spus că a ținut legătura cu fiica ei pe rețelele de socializare, aceasta asigurând-o că ea și fata erau „bine”. În realitate, mama a închis-o pe fiica ei în casă, oprind chiar și apa potabilă, potrivit Comitetului de Investigare al Federației Ruse. Tânăra mamă a primit mandat de arestare timp de două luni și este investigată pentru „uciderea unui copil prin cruzime extremă”.

Ce spun surse din comisia de anchetă

Un purtător de cuvânt al comisiei a spus că tânăra a închis în mod deliberat ușa apartamentului și a părăsit casa. Ea a mers împreună cu prietenii la o petrecere. Mama nu a fost acasă timp de o săptămână. Ea a lipsit  în perioada 13 – 20 februarie, a declarat comisia care a preluat investigația privind asasinatul.

Tânăra nici măcar nu a plâns, nici nu a arătat că regretă. Din contră, a făcut mărturisiri cu sânge rece. „Da, am plecat, am închis apa și am lăsat copilul fără apă și mâncare”, a spus ea. Într-un videoclip mama este filmată în cușca de fier a tribunalului cum „vorbește liniștit, calm, fără a fi afectată emoțional”. Un vecin s-a întrebat: „Cum poate fi o mamă atât de rea?”

Bunica fetiței este devastată și spune că ar fi avut grijă de copil dacă fiica ei i-ar fi cerut ajutorul. În schimb a mințit-o că totul era bine. În fapt a mințit pe toată lumea. Nimeni nu știa că o mamă fără suflet și-a lăsat fetița singură în casă. Bunica a spus că nu s-a gândit niciodată că Maria ar putea face așa ceva. Dacă ar fi observat că ceva nu era în regulă, s-ar fi îngrijit de nepoată. Nu a existat vreun semn de abuz anterior, a mai spus ea.

Acum bunica a rămas doar cu regretele și o fiică pe care o așteaptă ani grei de închisoare.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*