Breaking News

Mamă fără inimă! Și-a lăsat doi copii NOUĂ ZILE fără mâncare și apă într-o așa zisă „cameră de tortură pentru copii”

Acum femeia "nu arată nicio remușcare” pentru fiul care a murit, după ce și-a lăsat cei doi copii cu vârsta sub trei ani singuri și fără hrană într-un apartament, în timp ce se distra cu iubitul ei

Nu are nicio remușcare după ce și-a lăsat nouă zile copiii fără apă și mâncare Nu are nicio remușcare după ce și-a lăsat nouă zile copiii fără apă și mâncare - Foto: © east2west news
Distribuie:

Vladislava Trokhimchuk, în vârstă de 23 de ani, și-a lăsat doi copii NOUĂ ZILE fără mâncare și apă într-o așa numită „cameră de tortură pentru copii”, scrie Daily Mail pe pagina sa de web. Femeia este acuzată de „uciderea deliberată” a fiului său Danill de doi ani și cruzime severă față de fiica ei Anna de trei ani. Aceasta a supraviețuit în mod miraculos, dar suferea de malnutriție severă atunci când a fost salvată în capitala Ucrainei, Kiev.

Între timp, primele filmări și imagini au apărut în locul de iad, unde copiii au fost lăsați să sufere. Camera a fost descrisă ca un „Auschwitz pur” și „o cameră de tortură pentru copii”. Noi detalii ale suferințelor îndurate de cei doi copii au apărut în acest caz.

Ce a găsit poliția în apartament

Cei doi îngerași neglijați și înfometați au mâncat tapetul, tencuiala de pe perete și propriile excremente, spun surse din anchetă. Potrivit ziarului Fakty, există dovezi prezentate instanței care sugerează că mama își „tortura copiii pentru un profit”. Ea urmărea să-i facă să pară atât de bolnavi, încât apoi să poată posta poze online cerând oamenilor ajutoare urgente. „Cel mai probabil că ea a vrut ca ei să arate cât mai rău, palizi, doar piele și oase. Așa că i-a închis fără hrană și apă”, spun rapoartele investigatorilor. Urme de dinți au fost găsite pe pereți, acolo unde copiii au încercat să mănânce tapetul.

În disperarea lor, cei doi copilași au distrus linoleumul de pe podea și au scrijelit pe sub ușă. Tragedia s-a petrecut acum doi ani, dar cazul abia acum a ajuns în instanță. Procesul este în curs de desfășurare după ce mama a fost declarată aptă mental pentru a fi judecată. Fetița și-a revenit fizic și va fi adoptată în curând.

Dacă va fi găsită vinovată, femeia se confruntă cu până la 15 ani de închisoare. Și iubitul ei riscă ani buni de închisoare deși se jură că nu este vinovat.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*