Breaking News

VIDEO: Un tată și-a aruncat fiica pe scări în jos pentru că nu a fost cuminte la supermarket

Tatăl a fost arestat după ce și-a aruncat fetița de șase ani pe scări pentru că nu l-a lăsat pe fratele ei de trei ani să împingă căruciorul la supermarket

Un tată și-a aruncat fiica pe scări în jos pentru că nu a fost cuminte la supermarket Un tată și-a aruncat fiica pe scări în jos pentru că nu a fost cuminte la supermarket - Foto: capturi YouTube
Distribuie:

Un tată ucrainean care are patru copii, a fost arestat după și-a aruncat fiica în jos pe treptele unui supermarket din Ucraina, deoarece s-a certat cu fratele ei de trei ani, cine să împingă căruciorul, informează Daily Mail.

Bărbatul pe nume Artem, în vârstă de 46 de ani, a fost interogat de poliție după ce personalul din supermarket a postat înregistrările surprinse de camerele de supraveghere pe Facebook, provocând indignare. Video-ul îl arată pe tată cum o trage pe fiica lui Angelika, în vârstă de șase ani, afară din supermarket. Apoi acesta o aruncă pe fetiță pe trepte în jos, într-un gest de o brutalitate greu explicabilă.

Angajații magazinului l-au acuzat pe Artem că a aruncat-o pe fată pe scări. Tatăl se apără și afirmă că fetița s-a smuls din mâinile lui înainte de a cădea pe scări. Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere instalată la intrarea în supermarketul „Gurtovnya”, din orașul Rivne, Ucraina.

După căderea pe trepte, fetița poate fi văzută întinsă pe asfalt, părând șocată și supărată, în timp ce tatăl se întoarce înăuntru. Fetița s-a ridicat apoi și a urcat prudentă treptele, ezitând parcă să-și urmeze tatăl în magazin. Câțiva trecători au fost martori la incident, dar nici unul dintre ei nu a intervenit. Nu este clar din filmare dacă fetița a fost rănită în timpul incidentului. Informațiile din presa locală sugerează totuși că fetița s-a ales doar cu vânătăi.

Declarațiile poliției

Purtătorul de cuvânt al poliției, Zoriana Melnyk, a declarat: „Videoclipul a atras atenția poliției după ce a fost postat pe Facebook. Mulțumită localnicilor, omul a fost identificat rapid. Poliția a vizitat familia bărbatului și soția sa l-a recunoscut pe el și pe fiica lor în film”.

În cursul interogatoriului, tatăl a spus că fiica sa și fratele ei mai mic, de trei ani, au vrut să împingă căruciorul de cumpărături. Ei au început să se certe pe această temă la supermarket. Artem a încercat să-și liniștească copiii, dar nu a reușit și s-a înfuriat. Apoi a scos-o pe fetiță afară. El a declarat că atunci când au ajuns afară, fetița s-a smucit și a căzut pe scări. Totuși imaginile surprinse de camerele de supraveghere par să arate altceva.

Artem a fost acuzat de neglijență parentală și i s-a deschis dosar penal. Acum este în așteptarea procesului. Serviciile sociale locale vor monitoriza familia și vor consilia  părinții.Tatăl se confruntă cu până la un an de muncă penală dacă este găsit vinovat.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline