Breaking News

Ofițer de poliție antitero acuzat că a intrat pe fereastra dormitorului unei fete de 14 ani și a violat-o

Bărbatul în vârstă de 38 de ani a urmărit-o pe fată prin intermediul rețelelor sociale și apoi și-a pus în aplicare planul pervers

Polițist antitero acuzat că a violat o fetiță de 14 ani Polițist antitero acuzat că a violat o fetiță de 14 ani - Foto: Daily Mail
Distribuie:

Un ofițer de poliție antitero a violat o adolescentă în casa ei, după ce a urmărit-o folosind o aplicație de cartografiere pe Snapchat, scrie Daily Mail în ediția sa electronică.

Peter Drummond, în vârstă de 38 de ani, a urmărit-o cu mașina de două ori până acasă pe fetița de 14 ani. A doua oară a urcat pe fereastra dormitorului, a intrat peste adolescentă și a violat-o. Bărbatul a fost adus acum în fața instanței pentru proces. În timpul audierilor, jurații au auzit cum a reușit Drummond să găsească adresa victimei prin cartografiere cu ajutorul aplicației Snapchat. Acuzatul se confruntă cu trei acuzații de viol și trei acuzații de activitate sexuală cu un copil.

Acuzațiile procurorului de caz

Procurorul de caz, Fiona Elder, a declarat că Drummond s-a împrietenit cu fetița pe rețelele de socializare. El a folosind aplicațiile Kik Messenger și Snapchat pentru a conversa cu fetița. Adresându-se juriului, procurorul de caz a spus că bărbatul a urmărit-o de două ori cu mașina pe fetiță până acasă. A doua oară intrat pe fereastra dormitorului în camera fetiței și a violat-o. Procuroarea a evidențiat pericolele pe care le are social-media pentru copiii care se află într-o situație pe care nu o înțeleg.

Modul de operare al bărbatului a fost diabolic. A urmărit-o pe adolescentă folosind funcția de cartografiere de pe Snapchat. Nu există nici o îndoială că victima a trecut printr-o experiență sexuală. Procuroarea a spus că Drummond a admis că a avut legături sexuale cu fata. Dar procuroarea a mai spus că în același timp bărbatul și-a amenințat victima. El i-a cerut fetei să declare la poliție că l-a mințit și i-a spus că are 17 ani și totul a fost consensual. Până la urmă fata și-a luat inima în dinți și a mărturisit că bărbatul știa vârsta ei reală.

În instanță au fost depuse dovezi care demonstrează că ADN-ului lui Drummond a fost găsit în dormitorul fetei. Bărbatul lucrează ca ofițer de poliție antitero în unitatea specializată de la Ministerul Apărării din anul 2006. Procesul continuă.

Comentarii Facebook
Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline