Breaking News

MAMĂ FĂRĂ INIMĂ! Se juca jocuri video cu partenerul, în timp ce fetița ei murea BĂTUTĂ și OTRĂVITĂ

Cuplul este acuzat că a bătut-o pe fetiță atât de sălbatic, încât rănile ei semănau cu cele provocate de un accident de mașină

Fetița BĂTUTĂ și OTRĂVITĂ de cei care trebuiau să aibă grijă de ea Fetița BĂTUTĂ și OTRĂVITĂ de cei care trebuiau să aibă grijă de ea - Colaj foto: Sursa -Daily Mail
Distribuie:

A început procesul mamei și a partenerului ei, acuzați de uciderea fiicei în vârstă de 22 de luni a tinerei, după ce a fost bătută și otrăvită de cei doi, scrie Daily Mail în ediția electronică.

Eve Leatherland a fost lovită cu atâta sălbăticie încât leziunile ei păreau provocate de un accident de mașină. Abigail Leatherland de 26 de ani și Thomas Curd de 31 de ani, sunt acuzați și de otrăvirea fetiței. Ei i-au administrat codeină pentru a masca bătăile pe care le dădeau fetiței. Cei doi sunt judecați la Tribunalul Coroanei din orașul Truro, în Regatul Unit, reședința comitatului Cornwall. Sunt acuzați de omor și omucidere prin neglijență gravă, care a provocat moartea unui copil.

Fetița bătută și otrăvită de mama sa și partenerul ei de viață

Ambii au negat acuzațiile și au spus că nu sunt responsabili pentru rănile suferite de Eva. Ei au negat și faptul că i-au administrat codeina care a ucis-o. Juriul a constat faptul că fetița de 22 de luni a suferit o fractură de craniu, coaste rupte și un ficat sfâșiat, în zilele premergătoare morții sale.

Ce s-a spus în instanță

În loc să aibă grijă de copil, perechea era „învăluită în propria lume superficială a jocurilor video, a TV-ului, a SMS-urilor, selfiurilor și Facebook-ului”, în timp ce fetița murea la câțiva metri distanță, s-a spus în declarațiile date în instanță.

Procuratura susține că cel puțin unul dintre inculpați a fost responsabil pentru cauzarea leziunilor și sedarea fetiței cu doza letală de codeină. Asistenta Sophie Brock era de serviciu atunci când Eva a fost adusă la spitalul din Plymouth pe 5 octombrie 2017. Ea a spus în fața juraților că Eva a fost adusă la spital cu o ambulanța aeriană. Când a fost întrebată care era starea fetiței când a sosit, ea a spus că arăta moartă.

Era plină de vânătăi care păreau provocate cu câteva zile în urmă. Asistenta a spus că au existat încercări de resuscitare a Evei. Anestezistul nu a putut să-i deschidă maxilarul, deoarece fetița era deja rigidă. Fetița bătută și otrăvită era deja moartă, instalându-se rigiditatea cadaverică (rigor mortis).

Atât femeia cât și bărbatul neagă acuzațiile împotriva lor. Procesul continuă.

Comentarii Facebook

Distribuie:

1 Comment on MAMĂ FĂRĂ INIMĂ! Se juca jocuri video cu partenerul, în timp ce fetița ei murea BĂTUTĂ și OTRĂVITĂ

  1. Sa le dea dumnezeu după fapta și răsplată noi nu putem judeca. Păcat de angerasiul mic. Dumnezeu sa al odihnească în pace și liniște

Leave a comment

Your email address will not be published.


*