Breaking News

Un câine GELOS a sfâșiat două gemene nou-născute, în timp ce mama lor a părăsit camera pentru a vorbi cu un vecin

Tragedia a fost provocată de un animal de companie, o corcitură între un labrador și un ogar de vânătoare american, în timp ce mama lor vorbea cu un vecin

Un câine GELOS a sfâșiat două gemene nou-născute Un câine GELOS a sfâșiat două gemene nou-născute - Colaj foto: sursa Daily Mail
Distribuie:

Un câine animal de companie, gelos că nu mai primește atenția cuvenită din partea stăpânilor, a sfâșiat două gemene nou-născute, într-o localitate din Brazilia, informează Daily Mail. Cele două surori gemene au fost sfâșiate în timp ce mama lor a părăsit pentru scurt timp camera pentru a vorbi cu un vecin.

Animalul „gelos”, o corcitură dintre un Labrador și un ogar de vânătoare american, le-a atacat săptămâna trecută, marți, pe cele două gemene. Fetițele născute prematur de doar 26 de zile, se aflau la domiciliul lor din localitatea Piripá, situată într-un stat din nord-estul Braziliei.

Mama, Elaine Novais, în vârstă de 29 de ani, s-a grăbit să sară în ajutorul fetelor sale Anne și Analú. Ea a auzit plânsul disperat al celor două fetițe care venea din dormitorul familiei, dar a fost prea târziu pentru a le salva.

Tânăra este o angajată a consiliului local care s-a luptat timp de nouă ani să conceapă fetițele. Ea a îndepărtat câinele violent de pe gemene, dar acesta le provocase deja răni fatale. O asistentă medicală care locuia în apropiere a dat primul ajutor gemenelor. Una dintre ele a murit instantaneu din cauza rănilor provocate de animal. Cealaltă a murit ulterior la Spitalul Municipal Maria Pedreira Barbosa, după ce a intrat în stop cardiac.

Câinele se pare că a sfâșiat două gemene nou-născute din gelozie

Câinele, descris drept „docil”, se crede că a devenit gelos. Acesta nu a mai primit atenție din partea stăpânilor de la nașterea bebelușilor. Un membru al familiei a afirmat că animalul fusese lăsat afară și nu mai primea atenția și afecțiunea proprietarilor, potrivit publicației The Sun. Ei cred că acest lucru ar fi putut provoca un fel de gelozie și a determinat câinele să atace copiii.

Poliția investighează cazul câinelui care a sfâșiat două gemene nou-născute. Urmează să ia declarații și de la părinții devastați. Consiliul local din Piripá, un sat cu o populație de 1.000 de locuitori, a prezentat condoleanțe părinților. Cei doi soți, Novais și Regis, s-au luptat timp de nouă ani pentru a avea copii. Tânăra a fost sedată la spital după ce s-a prăbușit din cauza șocului. Până ce starea ei de sănătate nu se va stabiliza, nu va putea să spună ceea ce s-a întâmplat în acea zi.

[smartslider3 slider=16]

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*