Breaking News

PĂRINȚI ARESTAȚI după ce bebelușul lor a fost sfâșiat de câinele familiei și a murit

PĂRINȚI ARESTAȚI după ce bebelușul lor nou-născut a murit nevinovat, sfâșiat de „corcitura pufoasă” a familiei, informează Daily Mail

PĂRINȚI ARESTAȚI după ce bebelușul lor a fost sfâșiat de câinele familiei și a murit PĂRINȚI ARESTAȚI după ce bebelușul lor a fost sfâșiat de câinele familiei și a murit - © Facebook
Distribuie:

PĂRINȚI ARESTAȚI după ce bebelușul lor nou-născut a murit nevinovat, sfâșiat de „corcitura pufoasă” a familiei, informează Daily Mail.

Băiețelul a fost fotografiat în brațele mamei sale cu doar câteva zile înainte de a fi omorât de câine. Micuțul pe nume Elon, a fost atacat duminică la Doncaster și nu a mai putut fi salvat în ciuda eforturilor medicilor. Mama sa Abigail Ellis, în vârstă de 27 de ani și logodnicul ei, Stephen Joyner, în vârstă de 35 de ani, au fost arestați.

Doi părinți arestați în urma incidentului grav

Aceștia au fost reținuți sub suspiciunea de omor prin neglijență gravă. Au fost eliberați pe cauțiune în așteptarea unor anchete suplimentare. O prietenă apropiată a perechii spune că este convinsă de faptul că nu a fost altceva decât o tragedie. Ea a mai spus că familia a trecut prin numeroase încercări în ultima perioadă.

Bebelușul a fost dus de urgență la spital cu răni grave după atac, dar a murit la scurt timp. Câinele a fost luat de poliție și dus într-un adăpost. Deși era mare și părea inofensiv, trei polițiști s-au chinuit să-l urce în duba pentru câini.

Mama bebelușului și-a pierdut partenerul și tatăl celor trei copii ai săi bolnav de septicemie în urmă cu un an și jumătate. Urma să se căsătorească acum cu logodnicul său, căruia i l-a dăruit pe micuțul Elon. O vecină a spus pentru publicația „The Sun” că femeia era „o mamă strălucită”, dar toată viața ei s-a destrămat când i-a murit soțul de septicemie și a pierdut totul.

Buchete cu flori au fost lăsate și în fața proprietății din Doncaster unde copilul a fost mușcat și s-a petrecut tragedia.

Poate ești interesat:

 

Nu este primul incident de acest tip. O tragedie similară s-a întâmplat în Brazilia. Un câine a sfâșiat și ucis două gemene nou-născute, după ce mama lor a părăsit pentru scurt timp camera. Se presupune că a fost vorba de GELOZIA câinelui, care nu mai primea aceeași atenție din partea stăpânilor.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*