Breaking News

O mamă și un tată infractor sexual înregistrat, arestați după ce bebelușul lor de o săptămână a fost găsit mort într-un butoi de gudron

Poliția din Texas a arestat sâmbătă o mamă și un tată după ce au descoperit cadavrul băiețelului lor de o săptămână ascuns într-un butoi de gudron de 19 litri

O mamă și un tată infractor sexual, arestați după ce poliția a descoperit cadavrul băiețelului lor de o săptămână ascuns într-un butoi O mamă și un tată infractor sexual, arestați după ce poliția a descoperit cadavrul băiețelului lor de o săptămână ascuns într-un butoi
Distribuie:

O mamă și un tată infractor sexual, au fost arestați în Texas după ce poliția a descoperit cadavrul băiețelului lor de o săptămână, într-un butoi de gudron de 19 litri, informează Daily Mail.

Roland de 42 de ani și Donna Grabowski, 41 de ani, sunt acuzați de abandonul copilului și falsificarea probelor. Sunt anticipate mai multe acuzații, întrucât Departamentul Șerifului din Districtul Collin investighează moartea copilului lor.

Roland, un tată infractor sexual înregistrat și soția sa, au spus „numeroase minciuni” după ce detectivii au venit să verifice bunăstarea copilului. Cei doi au susținut că s-au trezit în dimineața zilei de 29 iulie. Atunci au constatat că bebelușul lor, Micah, murise din cauza sindromului de moarte subită în patul lor. Ei spun că au luat decizia de a ascunde cadavrul și a nu raporta moartea bebelușului la poliție.

Șeriful Jim Skinner a dat mai multe declarații pentru canalul digital virtual de televiziune WFAA. El a spus: „L-au luat pe copil, l-au înfășurat într-o pătură și l-au introdus într-un butoi de gudron de 21 litri. Apoi au ascuns butoiul într-un șopron din spatele casei”. O autopsie este în curs de desfășurare pentru a se determina cauza decesului lui Micah.

Cum a fost depistat cazul

Biroul Șerifului a fost chemat inițial la locuința familiei Grabowskis sâmbătă dimineață. Cineva raportase „circumstanțe suspecte” și potențialul deces al unui copil. Au găsit casa goală, dar au urmărit cuplul în Dallas folosind înregistrările telefonice.

Cei doi au refuzat inițial să coopereze cu autoritățile despre locul unde se află copilul lor. Conform mandatului de arestare, cuplul a mințit, susținând că micuțul Micah a rămas cu prietenii. Au încercat să convingă un prieten să le permită să-i folosească copilul ca acoperire. Ei doreau să-l arate polițiștilor pentru ca aceștia să creadă că propriul lor copil este în siguranță. Înregistrările și SMS-urile de pe telefonul mobil i-au dat însă de gol.

Cuplul a mințit și despre locul în care s-a născut copilul. Femeia le-a spus detectivilor că Micah s-a născut la Medical Center din McKinney. Spitalul nu avea nicio înregistrare a mamei și nici a unei nașteri pe numele ei. Cei doi soți Grabaowskis au fost arestați și acuzați de abandonarea sau punerea în pericol a unui copil, o infracțiune de gradul II. În urma arestării, ei au recunoscut că bebelușul lor a murit, dar nu au raportat moartea autorităților.

La percheziția locuinței lor au fost găsite rămășițele copilului. Anchetatorii au găsit cadavrul lui Micah Grabowski într-un butoi de gudron în șopronul din spatele casei. Amândoi sunt arestați într-o închisoare din districtul Collin. Biroul Șerifului spune că anticipează alte acuzații grave, inclusiv pe cea de crimă. Asta după ce vor veni rezultatele autopsiei.

Roland Grabowski, era un tată infractor sexual, înscris în registrul infractorilor sexuali pe viață din Texas. A fost condamnat de mai multe ori pentru agresiuni sexuale asupra unor copii.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*