Breaking News

O fetiță de 10 ani A MURIT DE EMOȚIE după ce a coborât pe un tobogan acvatic înalt de 82 de metri

În timpul coborârii fetița a fost ucisă de emoție datorită unei afecțiuni ascunse a inimii

O fetiță de 10 ani A MURIT DE EMOȚIE după ce a coborât pe un tobogan acvatic (© INSTAGRAM)
Distribuie:

Fetița în vârstă de 10 ani din Michigan, a murit de emoție, în mod tragic, datorită unei afecțiuni ascunse a inimii nedepistată la timp, în timp de cobora pe un tobogan acvatic înalt de 82 de metri. Doctorii au spus că fetița a murit de emoție. Inima sa a intrat într-un ritm anormal care i-a provocat un stop cardiac în timp ce era în toboganul acvatic.

Daily Mail prezintă tragicul sfârșit al fetiței povestit chiar de părinții fetiței pentru publicația ”THE SUN”. Fetița pe nume Londra Eisenbeis, a așteptat doi ani pentru a se da pe cel mai mare tobogan de apă din orășelul Frankenmuth din Michigan. Acesta este o populară destinație de vacanță din zonă.

Visul fetiței a fost să coboare pe tobogan

Este un tobogan acvatic care are o înfricoșătoare cădere dreaptă de circa patru etaje, urmată de o buclă de 360 ​​de grade. Întreaga cursă durează 6,9 secunde. În februarie 2018, Londra a ajuns în cele din urmă la înălțimea de 120 cm. Este înălțimea minimă la care o persoană este acceptată să coboare pe tobogan. Ea le-a cerut părinților să o ducă la parcul acvatic în timpul weekend-ului.

Fetița moartă după ce s-a dat pe un tobogan acvatic (© INSTAGRAM)

Cu doar 45 de minute înainte de a se urca pe tobogan, Londra a înregistrat un videoclip cu sora sa mai mare, Eden. Ea a promis că va publica ulterior un videoclip cu imagini din tobogan. Mama fetiței, Tina, a povestit sfârșită de durere cum: „Londra s-a uitat la tatăl ei, a ridicat două degete în sus și a zâmbit, și-a dat drumul pe tobogan de unde a ieșit în stop cardiac”.

Londra a fost dusă de urgență la spital, unde medicii au descoperit că are o afecțiune rară a inimii. Sindromul QT lung, este o tulburare a ritmului cardiac care poate provoca palpitații ale inimii, leșin, înec sau moarte subită. Tina a spus că fiica ei practica gimnastica și nu a prezentat niciodată simptome.

Fetița a fost conectată la aparate, în timp ce părinții ei vegheau cu rândul la căpătâiul ei. Minutele s-au transformat în ore, orele s-au transformat în zile și fetița nu își revenea. După nouă zile de conectare la aparate, fetița a murit.

Mama fetiței, Tina și sora ei, Dr. Kristina Nikolakeas, scriu acum o legislație care să impună efectuare testelor genetice pentru inimă la naștere.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*