Breaking News

Cel mai lungă pasarelă suspendată din lume are podeaua de sticlă și se înalță la 120 de metri deasupra unui hău

Podeaua în formă de V, se întinde la aproape 70 de metri pe fațada unei stânci din sud-vestul provinciei Chongqing din China

Distribuie:

Uluitoarea dar în același timp și înspăimântătoarea construcție, oferă turiștilor entuziasmați o panoramă incredibilă pentru unii, de infarct pentru alții, la aproximativ 123 de metri de sol. Suspendată la mai mult de 120 de metri deasupra unei prăpastii, cea mai lungă pasarelă suspendată de sticlă din lume, face deliciul dar și îi înspăimântă pe turiștii care ajung acolo.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=BfM2kcPP47A[/embedyt]

Podeaua în formă de „V” se întinde la aproape 70 de metri pe fațada unei stânci din sud-vestul provinciei Chongqing din China, oferind turiștilor entuziasmați o imagine uluitoare a văii situate la aproximativ 123 de metri mai jos. Din motive de securitate nu este permis accesul a mai mult de 30 de persoane pe pasarelă la un moment dat.

pasarela-suspendata-China-1

În timp ce unele persoane se opresc pentru a face fotografii cu excepționala panoramă care li se deschide în fața ochilor, alții sunt mult prea afectați și nu fac față stresului provocat de o asemenea aventură, prinzându-se cu ambele mâini de balustradele care înconjoară pasarela. Structura situată în Parcul Ordovician din districtul Wansheng, care este susținută și suspendată cu ajutorul unor cabluri groase, a fost certificată la începutul acestui an de către Guinness World Records ca fiind cea mai lungă pasarelă suspendată de pe planetă.

Construcții similare cu pardoseală din sticlă au devenit atracții populare în parcurile naturale din China. Anul trecut, în centrul provinciei Hunan a fost deschis un pod de sticlă de 430 de metri lungime situat la 300 de metri înălțime. Acesta a fost închis temporar după ce a fost copleșit de numărul mare de vizitatori.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=g8zDNB0pUbQ[/embedyt]

 

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*