Breaking News

O fotografie cu un ALIGATOR de peste 300 kg și patru metri lungime este FAKE?

Fotografia cu aligatorul care a fost distribuită într-o frenezie pe rețelele sociale în această săptămână, este de mulți considerată un FAKE

Fotografia cu un aligator uriaș salvat de conservatoriști în SUA Fotografia cu un aligator uriaș salvat de conservatoriști în SUA
Distribuie:

O fotografie cu un ALIGATOR enorm de peste 300 kg și patru metri lungime, a iscat controverse pe rețelele de socializare, scrie Daily Mail în ediția sa electronică. Mulți dintre utilizatori cred că fotografia este o farsă și imaginea nu este una reală.

Reptila uriașă a fost salvată de o echipă de conservatoriști dintr-un șanț de irigare lângă Lacul Blackshear, din statul Georgia, SUA. Imaginea aligatorului a fost postată pe Facebook de către biologul Brent Howze. Dar în ciuda Departamentului de Resurse Naturale ale Statului care a lăudat acțiunile echipei, unii comentatori online au insistat că imaginea este un FAKE.

Cineva a scris: „FAKE! Este un truc de percepție. El este, de fapt, îngenuncheat cu 10 metri în spatele aligatorului făcându-l să pară mai mare decât este”. Un altul are o altă opinie: „Imaginea este Photoshop-ată, uitați-vă că genunchiul este pe aligator”. Utilizatorul social media reiterează acest lucru, scriind: „Aceasta nu este o imagine reală. Este cu siguranță Photoshop-ată”. Cu toate acestea, mulți sunt convinși că poza este reală.

Autorul fotografiei dă explicații

Brent Howze, autorul fotografiei, a spus pentru publicația Cordele Dispatch: „Se pare că o mulțime de oameni cred că este falsă. Vă pot asigura că nu este așa. Eu sunt cel din imagine și probabil v-ați dat seama că nu m-am apropiat prea mult de el”. Bărbatul povestește că a făcut parte din echipa care a salvat aligatorul.

„A durat ceva timp să-l scoatem din șanțul ăla. Era mai mare decât am anticipat inițial și a trebuit să folosim echipament greu pentru a-l muta”, mărturisește el. După ce aligatorul a fost scos din șanț și salvat, conservatoriștii au descoperit că acesta a fost împușcat în stomac. El a fost pus jos și apoi au fost făcute pozele.

Domnul Howze i-a asigurat pe cei care locuiesc în apropierea lacului că sunt în siguranță, adăugând că intenționează să înoate acolo la vară împreună cu familia.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*