Breaking News

VIDEO: O fetiță de patru ani a murit într-un accident, după ce un castel gonflabil „a explodat” pe o plajă

Ea fost catapultată "6 metri în aer", după ce castelul pe care se juca a explodat pe o plajă din Marea Britanie

Un castel gonflabil a explodat provocând moartea unei fetite
Distribuie:

Daily Mail informează în ediția sa electronică despre un cumplit accident petrecut pe o plajă din Norfolk, unde o fetiță a murit după ce un castel gonflabil a explodat, aruncând-o șase metri în aer. Fata a suferit un stop cardiac, iar martori oculari panicați au sunat la serviciul de urgență.

Filmul tragediei

Martorii oculari prezenți pe plajă au declarat că au auzit „un bubuit puternic” și au văzut-o pe fetiță „catapultată” în aer, apoi prăbușindu-se la pământ. Ambulanța sosită la fața locului a încercat cu disperare să o resusciteze. Fetița de patru ani a fost dusă la spitalul James Paget, unde ulterior a murit.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=AIlWGevg5gs[/embedyt]

Fetița de patru ani se juca pe o trambulină gonflabilă într-o secțiune a plajei din Gorleston destinată acestui scop, unde mai era de asemenea, un tobogan gonflabil, trambuline tradiționale și un taur mecanic pentru rodeo. Proprietarul Curt Johnson, în vârstă de 47 de ani, care nu a fost prezent la fața locului în momentul tragediei, a spus că trambulina gonflabilă ar fi putut exploda din cauza căldurii. Bărbatul este la rândul său șocat, declarând că este primul accident pe care l-a avut deși are afacerea de foarte mulți ani pe plajă.

Un martor a declarat că: „Tocmai am văzut cel mai oribil lucru din viața mea. Un castel goflabil a explodat pe plajă și copilul de pe el a fost catapultat aproximativ șase metri în aer”. O altă martoră oculară a declarat: „Mă plimbam departe de plajă și am auzit cea mai mare bubuitură din viața mea și imediat m-am întors. Din locul în care eram am văzut o mulțime de oameni adunată acolo și toată lumea era în stare de șoc. Am vorbit cu cineva care a descris modul în care fata a fost aruncată în aer circa șase metir apoi s-a izbit de pământ. A fost groaznic”.

Kayla-Ann Weaver, care a fost la doar câțiva metri distanță de accident, a spus: „Nu-mi vine să cred la ce tragedie am asistat pe plaja din Gorleston. Niciodată nu le voi lăsa pe fetele mele într-un castel gonflabil. Gândurile mele sunt alături de familia fetiței”.

O anchetă comună între Executivul pentru Sănătate și Securitate (HSE), autoritatea locală și poliție a fost lansată pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*