Breaking News

VIDEO: Trei morți și șapte răniți într-un accident cumplit pe o autostradă din China

Accidentul s-a produs din cauza unei pete de ulei care era pe autostradă

Accident pe o autostrada din China
Distribuie:

Accident cumplit provocat pe o autostradă din China. Trei persoane au fost ucise și șapte rănite după ce un autocar s-a răsturnat sâmbătă pe o autostradă din sudul Chinei, scrie publicația britanică Daily Mail. În imaginile îngrozitoare se poate vedea cum în accident, zeci de pasageri sunt aruncați afară din autocar prin ferestrele de sticlă sparte în urma răsturnării acestuia.

Video surprins de o cameră de supraveghere

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=tY80_PRm51Y[/embedyt]

Se presupune că accidentul fatal a fost probabil provocat de o pată de ulei ars căzută pe autostrada din provincia Guangdong. Potrivit poliției, autocarul galben transporta 33 de profesori de liceu atunci când șoferul a pierdut controlul volanului în apropiere de intrarea într-un tunel săpat în munte. Accidentul s-a produs la ora 9:20 și majoritatea pasagerilor nu purtau centurile de siguranță.

Tragedia s-a produs cu puțin timp înainte de a intra în tunelul de pe autostrada Lechang-Guangdong din provincia Qingyuan. Brusc, autocarul a derapat și s-a răsturnat în aer. Pasagerii au fost aruncați afară pe ferestre. Autocarul s-a oprit în fața intrării în tunel. Unii dintre pasageri au reușit să se ridice și să plece de lângă autocar. Alții au fost prinși sub vehicul unde și-au găsit sfârșitul.Accident pe o autostrada din China - Pasageri prinși sub autocar

Tragedia putea fi și mai mare! Un camion roșu care circula în spatele autocarului a reușit să se oprească la câțiva metri de mașina răsturnată. Poliția din Qingyuan, pompierii și paramedicii au sosit urgență la fața locului în urma apelurilor telefonice disperate. Accidentul a arătat și un impresionant gest de solidaritate. Conducătorii auto care s-au oprit în spatele camionului roșu s-au oferit să-i ajute pe răniți. Ei i-au transportat benevol la spitalele din apropiere.

Autoritățile au declarat că toți pasagerii din autocar era profesori la Școala generală nr. 8 din Shaoguan și urmau să participe la un forum academic din orașul Zhuhai situat în apropiere. Trei persoane au fost declarate moarte la locul accidentului și alte șapte persoane au suferit răni serioase, a declarat poliția Qingyuan.

Organele de poliție au găsit ulei pe suprafața de rulare a autostrăzii și presupun că acesta este cauza accidentului. Poliția investighează cazul mai departe.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*