Breaking News

O fetiță de doi ani a murit după ce mama a lăsat-o cu încălzirea pornită în mașină, timp în care ea bea cu o prietenă

Fetița a fost lăsată să moară în mașina supraîncălzită timp de CINCI ORE în timp ce mama bea cu o prietenă într-un bar din California

O fetiță de doi ani a murit după ce mama a lăsat-o într-o mașină supra-încălzită timp de cinci ore O fetiță de doi ani a murit după ce mama a lăsat-o într-o mașină supra-încălzită timp de cinci ore - Foto: Daily Mail
Distribuie:

O fetiță de doi ani a murit după ce mama a lăsat-o într-o mașină supra-încălzită timp de cinci ore în timp ce a ieșit să bea cu o prietenă, informează Daily Mail.

Fetița pe nume June Love Agosto a fost încuiată în mașină într-un scaun pentru copii, acoperită cu o pătură și cu încălzirea pornită. Ea a rămas în mașina care s-a supraîncălzit timp de aproximativ cinci ore. Mama a lăsat și geamurile mașinii închise, în timp ce s-a urcat în mașina unei prietene și s-a dus să bea într-un bar din Torrance, California.

Moartă de beată a adormit și, în cele din urmă, s-a întors la mașina proprie unde a găsit-o pe fetiță acoperită de vomă și arsuri. A sunat de urgență la ambulanță. În așteptarea paramedicilor, femeia a pus-o pe fetiță pe iarbă și a încercat să o răcească. Ea a turnat apă peste corpul încins al fetiței.

La sosirea ambulanței fetița era în stare critică. A fost dusă la spital cu arsuri pe față, piept și brațe în timp ce se afla în stop cardiac complet. Din păcate nu a mai putut fi salvată. Un medic legist a declarat moartea fetiței ca fiind accidentală. Mama a fost arestată iar poliția a declanșat o anchetă.

Familia a cerut ajutor pentru înmormântare

Mama fetiței era dependentă de droguri, dar a trecut printr-un proces de reabilitare. Femeia mai are și un fiu în vârstă de nouă ani. Acesta a fost adoptat de un alt membru al familiei în urmă cu șase ani.

Nașa fetiței, Jessica Peterson-Burns, a declarat pentru postul de televiziune Fox 11 că familia este devastată. Ea a cerut oamenilor să se roage pentru fetiță și să-i ajute pentru strângerea fondurilor necesare înmormântării. În acest scop a fost creată o pagină pe site-ul de donații GoFundMe, de către vărul tatălui lui June. Pe pagină scrie: „Această pagină este înființată în numele vărului meu Garry. Acesta a suferit o pierderea uriașă prin moartea fiicei sale June Love Agosto. June a avut doar 2 ani, era plină de viață și iubită de o mulțime de oameni. Din păcate, a avut loc o tragedie și frumoasa June a devenit un înger în ceruri”.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*