Breaking News

Neglijență criminală! Îl așteaptă ani grei de pușcărie după ce și-a lăsat copiii în mașină și s-a dus la cumpărături. Ce a urmat depășește orice imaginație …

Un tată ar putea face ani grei de pușcărie după ce fiica lui de 6 ani și-a ucis frățiorul mai mic strangulându-l cu centura de siguranță fiind lăsați singuri într-o mașină

Copil în scaun de mașină Copil în scaun de mașină via Shutterstock - CC BY-SA
Distribuie:

Daily Mail a publicat o știre halucinantă despre un tată pe care probabil îl așteptă ani grei de pușcărie după ce a fost acuzat că și-a lăsat copiii nesupravegheați într-o mașină, ceea ce a dus la moartea unuia dintre ei. Tatăl a fost pus sub acuzare după ce fetița lui de 6 ani, l-a ucis pe frățiorul său mai mic de doar un an, strangulându-l cu centura de siguranță. Aceștia au fost lăsați singuri într-o mașină, în timp ce tatăl lor a mers la cumpărături, lipsind o oră și 40 de minute

Adrian Dreshaun Middleton, în vârstă de 26 de ani din Houston, este cercetat în legătură cu incidentul petrecut pe data de 20 mai. În acea zi, Adrian Middleton Jr., fiul său în vârstă de doar un an a fost victima unei omucideri. El a fost strangulat cu centura de siguranță a mașinii de către sora lui mai mare în vârstă de șase ani.

Cum s-a petrecut tragedia

Tatăl a spus oamenilor legii că le-a dat gustări și apă celor doi copii, apoi le-a pornit aerul condiționat. Le-a pus și un film în mașină, înainte de a-i lăsa singuri în vehicul timp de 30 până la 45 de minute. Cu toate acestea, camerele de supraveghere au arătat că a fost plecat între orele 10:45 și 12:15.

Inculpatul a pretins că și-a verificat copiii printr-o fereastră a magazinului și a crezut că sunt bine. Înregistrările video îl trădează și arată că nu a făcut acest lucru. Middleton a mai spus că și-a legat copii în scaunele auto. Mai târziu a recunoscut însă că acestea nici nu existau.

Bărbatul, atunci când s-a întors în parcare pentru a-și încărca cumpărăturile în portbagaj, și-a găsit fiica plângând. Când a întrebat unde e fratele ei, aceasta i-a spus că a făcut ceva rău. Uitându-se pe scaunul din spate, l-a văzut pe fiul său cu o centură de siguranță înfășurată în jurul gâtului. El a scos centura de siguranță și a încercat să efectueze manevrele de resuscitare copilului până când au sosit paramedicii.

Mărturisirile fetiței

Decesul băiatului s-a pronunțat mai târziu la Spitalul de Copii din Texas. Middleton a afirmat că fetița nu a răspuns inițial când a întrebat-o ce s-a întâmplat. Ea a spus autorităților că fratele ei mai mic a început să plângă în timp ce părintele ei era în magazin. Așa că a început să se joace cu el ca să nu mai plângă. Când a încetat să se joace cu el, copilul a început să plângă din nou. Atunci s-a „supărat” și l-a strâns centura de siguranță în jurul gâtului. Când băiețelul a căzut inconștient, ea a crezut că pur și simplu a adormit.

Middleton a fost programat să apară în instanță luni. Procurorii susțin că Middleton și-a pus fiul în pericol în momentul în care l-a lăsat singur în mașină cu fetița. Era un risc potențial de deces și rănire corporală în circumstanțele date. Fratele lui Middleton a spus pentru postul TV ABC 13 că nu a fost nimic intenționat. A fost pur și simplu un nefericit accident. Fetița se află acum la bunica ei și Serviciul pentru Protecția Copilului a oferit ajutor familiei. Copilul nu se va confrunta cu acuzații din cauza vârstei sale, a spus poliția din Houston. Pentru faptele sale bărbatul riscă acum să facă pușcărie.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*