Breaking News

MONSTRUL CU CHIP DE OM! Ce i-a putut face fetiței sale de zece luni depășește orice imaginație

MONSTRUL cu chip de om care și-a violat fetița de zece luni MONSTRUL cu chip de om care și-a violat fetița de zece luni
Distribuie:

MONSTRUL cu chip de om, așa poate fi numit un tată din Pennsylvania arestat pentru că a violat-o pe fiica sa de 10 luni, care ulterior a murit la spital din cauza rănilor provocate, informează Daily Mail.

Austin Stevens, în vârstă de 29 de ani, din Providence Township, a fost acuzat marți de mai multe infracțiuni deosebit de grave. Agresiune sexuală agravantă, viol asupra unui copil, relații sexuale deviante, agresiune indecentă agravantă și alte acuzații penale după moartea fiicei sale, Zara Scruggs.

Ce i-a făcut monstrul cu chip de om fetiței

Potrivit unui comunicat al biroului procurorului din districtul Montgomery, sâmbătă în jurul orei 22:40, poliția a răspuns la un apel de urgență. În apel se spunea că un sugar era în stare de inconștiență. Ajunși la fața locului, ofițerii au început imediat manevrele de resuscitare pentru fetiță. Aceasta a fost apoi transportată ​​la Centrul Medical Einstein Montgomery, unde a fost declarată moartă două ore mai târziu.

Poliția a obținut un mandat de percheziție pentru verificarea conținutului telefonului tatălui. Acesta, este un antrenor de fotbal în vârstă de 29 de ani. El a efectuat mai multe căutări pe Google timp de aproape o oră înainte de a suna la urgențe. Subiectele căutărilor online ale lui Stevens includeau: „Dacă bebelușul încetează să respire”. „Ce se întâmplă dacă nu auzi inima bebelușului sau nu bate”. „Copilul meu nu respiră” și „De unde știi dacă un bebeluș este mort”, potrivit anchetei procurorilor.

La o percheziție în apartamentului bărbatului s-a găsit un scutec pe care Zara îl purta în timpul presupusului viol. Scutecul era saturat de sânge, conform comunicatului transmis de biroul de presă al procuraturii. O autopsie a determinat că fetița a suferit un traumatism rectal și un traumatism la cap. Procurorul de caz a spus că: „Acest caz este profund tulburător. Este greu de imaginat moartea traumatică a acestui copil agresat sexual …”, catalogând crima ca fiind „urâtă”.

Poate ești interesat:

 

Bărbatul avea custodie comună cu mama fetiței. Ultimii care au văzut-o în viață pe fetiță au fost bunicii materni. Ei au fost cei care i-au dat-o pe fetiță tatălui pentru o vizită de o noapte în apartamentul său.

Tatăl fetiței este acum în închisoare și are stabilită o cauțiune de 1 milion de dolari. El așteaptă audierea preliminară stabilită pentru data de 13 octombrie.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*