Breaking News

VIDEO: Tatăl a sărit la criminalul fetiței sale de 5 ani, dar a fost târât afară din tribunal și încătușat

Fetița a fost găsită sângerând și suferind de un traumatism cranian sever de către mama ei la domiciliul lor din Vancouver

Hartley fetita de cinci ani ucisa de prietenul mamei Hartley fetița de cinci ani ucisă de prietenul mamei - Foto: KATU.COM
Distribuie:

Daily Mirror informează pe pagina sa de web că un tată devastat a sărit la criminalul care i-a ucis fiica de 5 ani, dar fost târât afară din tribunal și încătușat. Bărbatul acuzat de uciderea fiicei sale tocmai fusese adus în fața judecătorului de caz.

Imaginile surprinse arată cum Peter Anderson a fost târât afară din sala de judecată de către ajutoarele șerifului. Acesta a fost ulterior încătușat pe holul tribunalului. Ryan Burge, în vârstă de 37 de ani, este acuzată de uciderea lui Hartley Anderson la domiciliul prietenei sale din Vancouver, Canada, vinerea trecută.

Imaginile surprinse în sala de judecată

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=l7k4–UFaAg[/embedyt]

Fetița de cinci ani a fost dusă la spital după ce mama ei, Natasha Luchau, a descoperit-o sângerând. Când s-a întors acasă ea și-a găsit fetița cu traume severe la nivelul capului. Hartley a fost transferată la Spitalul de Copii Randall. Fetița a murit câteva zile mai târziu datorită rănilor suferite. Mama fetiței a fost consolată de prieteni și rude în timpul procesului. Ea a început să plângă necontrolat în timpul audierilor.

Bărbatul era într-o relație de trei luni cu mama lui Harley. Fetița fusese lăsată în grija lui în momentul în care a avut loc incidentul. El a declarat la poliție că Hartley s-a rănit grav în timp ce avea un acces de furie. Un neurochirurg a contrazis afirmațiile lui Burge și a spus că este imposibil ca fata să-și fi provocat leziuni atât de grave singură.

Prietenii și familia fetiței au apărut în sala de judecată purtând tricouri cu mesajul #JusticeforHartley. Ei încercau să o consoleze pe mama fetiței în timp ce erau citite acuzațiile împotriva lui Burge. Una dintre prietenele de familie a leșinat în timpul audierilor. Bunicul fetiței, Tim Lauchau a declarat publicației online KATU: „Nu o voi vedea niciodată la absolvirea liceului. Nu o să particip la căsătoria ei sau altceva. Ne-a luat aceste bucurii. Ne-a luat bucuria de a fi cu ea. Sper că sistemul funcționează, sper că sistemul funcționează!”.

Burge este în prezent încarcerat la închisoarea Clark County sub acuzația de crimă de gradul doi. Curtea a stabilit pentru el o cauțiune de 5 milioane de dolari. Burge nu este chiar ușă de biserică. În anul 2008, Burge a pledat vinovat de conspirație. El a recunoscut că și-a incendiat casa pentru a încasa prima de asigurare. A fost condamnat la șase ani de închisoare pentru infracțiunea comisă. De data aceasta pedeapsa lui va fi mult mai mare.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*