Breaking News

UCIS de colegul de celulă! Criminalul fetiței de opt ani, demascat de probele ADN la 18 ani după crimă, a fost omorât

Asasinul fetiței a fost capturat la 18 ani după ce victima sa de opt ani a murit. ADN-ul său a fost descoperit pe lenjeria plină de sânge a fetei

Asasinul fetiței de opt ani a fost ucis în închisoare Asasinul fetiței de opt ani a fost ucis în închisoare - Colaj foto-sursa: Daily Mail
Distribuie:

Un bărbat condamnat pentru uciderea unei fetițe de opt ani, care a fost descoperit după ce probele sale ADN au fost găsite pe lenjeria plină de sânge a victimei, a fost ucis de colegul său de celulă în penitenciarul de stat din Oklahoma.

Daily Mail scrie că potrivit publicației de știri ”The Oklahoman”, un gardian al penitenciarului a descoperit cadavrul lui Anthony Joseph Palma. Bărbatul în vârstă de 59 de ani, a fost descoperit în jurul orei 19:30, în timpul unui rond de securitate. Eforturile personalului medical de a-l readuce la viață au eșuat, iar la ora 20:55 a fost declarat decesul. Nu au fost dezvăluite detalii despre felul în care a murit Palma și nu a fost dat nici numele celui care l-a ucis. Acesta era de asemenea condamnat pentru crimă de gradul întâi, scrie publicația citată.

Palma a murit la 13 luni după ce a fost condamnat la închisoare fără eliberare condiționată pentru uciderea lui Kirsten Hatfield. ”The Charley Project” este o bază de date cu profilul a aproxiativ 10.000 de persoane dispărute. Conform proiectului ”The Charley”, Kirsten a dispărut în mai 1997. Ea a fost văzută ultima oară la domiciliu ei situat în blocul de la numărul 1.100 de pe strada Jet Drive din Midwest City, Oklahoma. Mama ei, Shannon Hazen, a spus că culcat-o pe fetiță în jurul orei 23:30. Când a verificat din nou camera în jurul orei 6:30 dimineața, Kirsten lipsea. S-a descoperit doar sânge pe pervazul dormitorului și pe lenjeria lui Kirsten găsită în spatele casei. Corpul ei nu a fost găsit niciodată.

Ipoteza procurorilor

Procurorii presupun că Palma, care locuia la doar două uși distanță de domiciliul victimei, a fost autorul. Acesta a răpit-o și a atacat-o sexual pe Kirsten înainte să o omoare, scrie publicație ”The Oklahoman”. În octombrie 2015, Palma a fost arestat. Datorită progreselor făcute în genomul uman, probele ADN au fost testate din nou. Noua expertiză a confirmat faptul că probele ADN luate de pe pervazul dormitorului și lenjeria fetiței, îl confirmau ca autor.

Proiectul Charley spune că Palma o cunoștea pe Kirsten deoarece, acesta se întâlnea cu sora ei mai mare. Palma a insistat că a fost acasă în noaptea dispariției lui Kirsten. Acesta a fost interogat atât în anul 1997 cât și în anul 2015. Tot timpul nu a recunoscut crima. La o lună după ce a fost arestat, a încercat fără succes să se sinucidă tăindu-și venele.

Bărbatul a avut un lung cazier infracțional. Fosta sa proprietară l-a acuzat că a drogat-o și apoi a molestat-o în 1982 în orașul Walters, Oklahoma. Tot acolo a agresat o altă tânără în anul 1980 spune postul TV News 9. Potrivit procurorilor, el s-a strecurat în dormitorul fetiței în mijlocul nopții. Nici în acel caz nu a fost acuzat. Acum probabil a plătit pentru toate nelegiuirile comise în timpul vieții.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*