Breaking News

A PIERDUT APELUL! Monstrul care a decapitat o fetiță de opt luni va fi executat cu un glonț în ceafă

Mama copilului se confruntă cu 25 de ani de închisoare, după ce a pierdul și ea apelul alături de monstrul care i-a decapitat fetița

Monstrul care a decapitat o fetiță de opt luni va fi executat cu un glonț în ceafă Monstrul care a decapitat o fetiță de opt luni va fi executat cu un glonț în ceafă - © east2west news
Distribuie:

Monstrul în vârstă de 48 de ani care a decapitat o fetiță de opt luni, a pierdut apelul la Curtea Supremă din Belarus, informează Daily Mail.

Viktor Sharhel a declarat imediat după apel, într-o instanță din Belarus, că va renunța și la dreptul său de a solicita grațierea din partea președintelui Alexander Lukashenko. Asta înseamnă că ucigașul va fi împușcat cu un glonț în ceafă de către un călău, desemnat de stat.

Monstrul a decapitat o fetiță de opt luni pe nume Hanna. Mama copilului, Nataliya Kolb, în ​​vârstă de 26 de ani, a pierdut și ea apelul împotriva pedepsei maxime de închisoare pentru aceeași crimă. Acum se confruntă cu 25 de ani de închisoare. Prin lege, numai bărbații se pot confrunta cu pedeapsa capitală în Belarus. Este singurul stat din Europa în care pedeapsa cu moartea pentru infracțiuni grave nu a fost eliminată.

Bărbatul a refuzat să ceară grațierea

Se pare că monstrul care a decapitat o fetiță mai are o fărâmă de conștiință sau remușcări uriașe. El a dat negativ din cap după ce judecătorul i-a spus că are dreptul de a trimite o cerere de grațiere președintelui. Bărbatul refuzase anterior să facă apel la pedeapsa cu moartea. Totuși echipa sa juridică a dus procesul până la instanța supremă a țării.

Bărbatul și mama fetiței, prieteni de familie, beau în apartamentul femeii când au ucis copilul lipsit de apărare. Soțul femeii, Leonid, în vârstă de 28 de ani, a venit acasă cu ceilalți copii ai cuplului, în vârstă de patru și șase ani. El a găsit capul decapitat al fiicei sale într-o baltă de sânge în baie.

Martorii sosiți la fața locului au descris o scenă dintr-un film horror. Medicul ambulanței a leșinat când a intrat în apartament. La autopsie s-a stabilit fetița avea 46 de răni separate pe corp. A fost ucisă cu un cuțit de bucătărie. Copilul a fost bătut rău înainte de a fi ucis, iar crima a fost de o „o cruzime deosebită”. Concluziile au fost trase într-o ședință cu ușile închise a Curții Regionale din Brest.

Cei care se confruntă cu pedeapsa cu moartea sunt legați la ochi și obligați să îngenuncheze. Sunt apoi împușcați în ceafă de către călăul desemnat cu execuția. Metoda este similară cu cea folosită pe vremea lui Stalin în URSS. Peste 400 de bărbați au fost executați în Belarus de când țara a devenit independentă după căderea URSS în anul 1991.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*