Breaking News

Un glonț în ceafă! Asta îl așteaptă pe bărbatul care a DECAPITAT o fetiță de opt luni

Pedeapsa cu moartea prin împușcare îl așteptă pe un bărbat care a bătut și apoi decapitat o fetiță de opt luni

Anna fetita batuta si ucisa apoi decapitata de doi monstri in BelarusAnna fetita batuta si ucisa apoi decapitata de doi monstri in Belarus Sursa foto: Daily Mail (©️ east2west news)
Distribuie:

Daily Mail informează în ediția sa electronică că bărbatul care a bătut apoi a decapitat o fetiță de opt luni, se confruntă cu execuția în Belarus. Criminalul riscă să primească un glonț în ceafă, pentru că aceasta este procedura de execuție din fosta țară sovietică

Mama fetitei decapitata complice la crima

Mama fetiței decapitată este complice la crimă

Mama copilului, Natalia Klob, în vârstă de 25 de ani, a fost de asemenea reținută în legătură cu monstruosul incident, însă femeile nu pot fi executate în statul ex-sovietic. Un paramedic a leșinat când a văzut scena sângeroasă de la o casă din Luninets. Aceasta este o mică localitate de doar 23.000 de locuitori din Provincia Brest în Belarus.

Femeia era împreună cu un prieten de familie identificat doar ca Viktor, în vârstă de 47 de ani. Fetița pe care o chema Anna a fost ucisă cu un cuțit de bucătărie. Soțul ei, Leonid, în vârstă de 28 de ani, s-a întors acasă la scurt timp după aceea cu cei doi fii ai cuplului și „a văzut-o pe fiica sa care zăcea într-o baltă de sânge, cu capul tăiat”. Un oficial din echipa de investigație a crimei, Dmitri Ivanyuk a declarat că mama copilului și prietenul ei au fost reținuți. Ei sunt suspecții principali care se presupune că au săvârșit crima.

Declarațiile martorilor

Un vecin a declarat că atunci când soțul femeii a intrat în apartament a văzut o scenă din filmele de groază. Scena era atât de înfricoșătoare încât și medicul de la ambulanță a leșinat când a intrat. Autopsia spune că bebelușul a fost bătut rău înainte de a fi ucis. Potrivit rapoartelor investigatorilor, mama și prietenul ei au băut înainte de a săvârși oribila faptă. Vecinii au crezut că familia era „fericită”, ei botezându-și de curând copilul într-o biserică ortodoxă.

Belarus este un stat ex-sovietic și este singura țară din Europa care nu a abrogat pedeapsa cu moartea. Totuși, aici sunt executați doar bărbații cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani. Cei care sunt condamnați la moartea sunt legați la ochi și obligați să îngenuncheze. Apoi sunt împușcați cu un glonț în ceafă.

Bărbatul și mama copilului se confruntă cu o acuzație penală pentru asasinarea unui copil cu o cruzime deosebită. Pentru că a fost și decapitat, în conformitate cu legea din Belarus, bărbatul riscă pedeapsa cu moartea. Procedura de execuție este prin împușcare în ceafă. Pentru femei este de până la 25 de ani în închisoare.

Comentarii Facebook

Distribuie:

4 Comments on Un glonț în ceafă! Asta îl așteaptă pe bărbatul care a DECAPITAT o fetiță de opt luni

  1. Este o pedeapsa bine meritată! Ce nenorociti! Păcat că pt ea nu exista aceeași lege. Ea e și mai vinovată fiind mama copilului!!!!!

  2. Irina Rădulescu // 31 octombrie 2018 at 6:33 // Răspunde

    Incredibil ce se întâmpla ! Ar trebui bătut crunt și apoi puțin câte puțin tăiat capul ! Nu sunt pentru acte crude , dar faptul ca a chinuit un copil , un îngeraș care merita sa trăiască , nu pot gândi decât așa ! Cred c acest este sfârșitul omenirii , lipsa de credință , bunătate și iubire !

  3. Ii prea putin sa fie inpuscat in ciafa trebuie chinuit asa cum o fost ial cu bietul copil taiat pelea si pus dare si Piper sa simnta dureria si suferita care

  4. Trebuie chinuiti asa cum or facut si iei cu biata fetita suflet nevinovat trebuie sa plateasca pentru tot

Leave a comment

Your email address will not be published.


*