Breaking News

OMUL CU CIOCANUL! Criminalul sadic va fi executat cu un glonț în ceafă după ce a ucis două femei

Omul cu ciocanul, criminalul sadic din Belarus, va fi împușcat în ceafă după ce a ucis două femei pe care le-a întâlnit într-un un club de noapte

OMUL CU CIOCANUL criminalul din Belarus OMUL CU CIOCANUL criminalul din Belarus - Colaj foto: Daily Mail (© east2west)
Distribuie:

Un ucigaș supranumit OMUL CU CIOCANUL, a fost condamnat la moarte pentru uciderea a două femei pe care le-a întâlnit într-un club de noapte, scrie Daily Mail în ediția sa electronică. Cazul dă fiori și amintește de OMUL CU CIOCANUL, criminalul în serie care a îngrozit populația Clujului în anii 70.

Alesya Klimava

Alesya Klimava

Alyaksandr Asipovici a aplicat 77 de lovituri cu un ciocan și a lovit-o cu pumnii pe victima Alesya Klimava în vârstă de 27 de ani. Cumplita crimă a avut loc în orașul Babruysk, din Belarus. Prietena ei Krystyina Krushkina, în vârstă de 26 de ani, a murit după mai multe răni prin înjunghiere, provocate de același criminal. În timpul procesului ucigașul în vârstă de 36 de ani, a mărturisit cum a planificat să dezmembreze corpurile victimelor. Asipovici a mărturisit crimele sperând să primească o condamnare pe viață, dar a fost condamnat la moarte. În Belarus cei condamnați la moarte sunt obligați să îngenuncheze înainte de a fi împușcați de un călău desemnat de stat în ceafă.

Krystsina Krushkina

Krystsina Krushkina

Cu puțin înainte ca cele două femei să fie ucise, Krushkina a făcut un apel disperat la poliția din Belarus. Aceasta a sunat din apartamentul bărbatului pentru a spune că s-au baricadat într-o baie deoarece individul intenționa să le ucidă. Ea a dat numele străzii, dar nu știa numărul blocului unde era apartamentul. Până când poliția a găsit adresa corectă, femeile au fost ucise. Krushkina a murit după ce a fost înjunghiată de 16 ori în gât și cap.

SENTINȚA

Criminalul și-a planificat să dezmembreze trupurile, apoi să distrugă rămășițele umane. Nu a mai reușit acest lucru deoarece poliția a sosit înainte să-și pună în aplicare planul. Ucigașul și-a mărturisit crimele. El a cerut instanței din Belarus să nu fie condamnat la moarte pentru a putea plăti despăgubiri familiilor victimelor. În fața judecătorului Mikhail Melnikaw a declarat: „Solicit instanței să-mi dea șansa să rămână în viață, să lucrez și să plătesc bani familiei celor două victimei”. Dar judecătorul a considerat că trebuie să fie executat pentru crimele brutale pe care le-a comis.

Peste 400 de persoane au fost condamnate la moarte și executate în Belarus de la sfârșitul guvernării sovietice în 1991. Președintele Aleksandr  Lukașenko a iertat doar un singur deținut condamnat la moarte. Patru bărbați au fost executați în anul 2018, iar Asipovici este primul care a fost condamnat în acest an. Femeile nu pot fi executate în conformitate cu legile țării.

Comentarii Facebook

Distribuie:

3 Comments on OMUL CU CIOCANUL! Criminalul sadic va fi executat cu un glonț în ceafă după ce a ucis două femei

  1. Si la noi ar trebuii introdusa pedeapsa cu moartea

  2. Leaţu Dragos // 11 ianuarie 2019 at 12:19 // Răspunde

    Referendum pentru reintroducerea pedepsei capitale!…

  3. Merită torturat și înfometat până la moarte ,asta sa fie pedeapsa criminalilor

Leave a comment

Your email address will not be published.


*