Breaking News

Și-a ucis soția gravidă și cele două fiice, apoi le-a aruncat ca pe niște gunoaie

Christopher Watts a fost condamnat la închisoare pe viață, deși merita pedeapsa cu moartea pentru crimele comise

Cristopher Watts criminalul malefic ce și-a ucis soția și cele două fete Cristopher Watts criminalul malefic ce și-a ucis soția și cele două fete - Colaj foto - Sursa: Daily Mail
Distribuie:

Christopher Watts a fost condamnat la închisoare pe viață după ce și-a ucis soția gravidă și cele două fiice, scrie Daily Mail în ediția sa electronică. Într-o audiere emoționantă, acesta a fost biciuit verbal de către socrul și cumnatul său, în instanță.

Watts, în vârstă de 33 de ani, a apărut în fața instanței de judecată din Colorado pentru a-și primi pedeapsa. El a acceptat o înțelegere la începutul acestei luni pentru a evita pedeapsa cu moartea. Bărbatul și-a ucis soția pe nume Shanann, în vârstă de 34 de ani și pe fiicele lor. Bella și Celeste, în vârstă de patru și trei ani, au fost ucise în luna august, după o conversație „emoțională” a criminalului cu soția sa Shanann.

Declarația din instanță a socrului

Înainte ca judecătorul să dea sentința, el i-a ascultat pe socrul și cumnatul său care au dat declarații usturătoare despre el. De asemenea, au apărut noi detalii despre modul în care a comis crimele. Soția a fost strangulată, iar cele două fete au fost sufocate. Watts le-a omorât în ​​casa lor, apoi a fost filmat pe camerele de supraveghere „cum le ducea la gunoi”. Tatăl lui Shanann, Frank Rzucek, l-a numit în instanță pe criminal un „monstru malefic”.

Declarația acestuia a fost copleșitoare. „Am avut încredere în tine, ți le-am încredințat să ai grijă de ele, nu să le omori. Nu știi ce este dragostea. Pentru că dacă ai fi știut, n-ai fi ucis-o. Monstrule! Ai crezut că vei scăpa! Le-ai târât afară din casă ca pe niște gunoaie. Mi-ai îngropat fiica într-un mormânt săpat superficial și apoi le-ai pus pe Bella și Celeste în rezervoare de țiței „, a spus acesta luptându-se cu lacrimile în timp ce era audiat.

Declarația judecătorului

Judecătorul Marcelo Kopcow a spus: „Aceasta este probabil cea mai inumană și mai gravă crimă pe care am avut-o în miile de cazuri pe care le-am văzut”. Criminalul a fost atât de malefic încât timp de câteva zile după ce le-a ucis, Watts s-a prefăcut că nu știa ce s-a întâmplat. Mai mult, a apărut și în emisiuni de televiziune unde a pozat în victimă. Corpul lui Shanann a fost găsit într-un mormânt superficial săpat și fetele au fost găsite în rezervoarele de țiței.

După ce a fost demascat, Watts a spus poliției că Shanann și-a sufocat fetele după ce i-a spus că o părăsește. A pretins că într-un acces de furie și-a strangulat soția deși era însărcinată în 15 săptămâni cu un băiețel. Până la urmă a trebuit să recunoască oribilele crime, după ce s-a descoperit că avea o aventură cu o colegă.

Nichol Kessinger, amanta în vârstă de 30 de ani, a spus că Watts a mințit-o. Ea a spus că bărbatul îi spusese că era aproape să-și finalizeze divorțul. Trebuia doar să găsească un apartament nou pentru Shanann și fete. „Nu cred că există o explicație logică pentru ceea ce a făcut el”, a spus Kessinger pentru publicația The Denver Post. „Este un act lipsit de sens și este oribil.”

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*