Breaking News

UN MONSTRU! Și-a ucis soția și cei patru copii apoi le-a ascuns cadavrele câteva săptămâni

Bărbatul din Florida este acuzat că și-a ucis soția și cei patru copii, le-a depozitat trupurile în casă timp de câteva săptămâni și apoi a încercat să scape de ele în Georgia

Monstrul care și-a ucis soția și cei patru copii Monstrul care și-a ucis soția și cei patru copii - © Facebook/Biroul Șerifului din districtul Marion
Distribuie:

Un bărbat din Florida este acuzat că și-a ucis soția și cei patru copii, le-a ascuns cadavrele în casă timp de câteva săptămâni și apoi a încercat să scape de rămășițe în statul vecin, Georgia, informează Daily Mail.

Tatăl care și-a ucis soția și cei patru copii

Tatăl care și-a ucis soția și cei patru copii – © Biroul Șerifului districtului Marion

Bărbatul pe nume Michael Wayne Jones Jr. în vârstă de 38 de ani a provocat un accident rutier. Acesta a avut loc în statul Georgia, la 200 km distanță de casă. Polițiștii sosiți la fața locului au fost alertați de un miros fetid venit din interiorul mașinii, informează CNN.

Percheziționând mașina, polițiștii au descoperit cadavrul soției, Casei Jones, în vârstă de 32 de ani. Tatăl era pe lista suspecților, însă polițiștii nu au reușit să găsească probe împotriva lui.

Casei Jones soția bărbatului care și-a ucis familia

Casei Jones soția bărbatului care și-a ucis familia – © Biroul Șerifului districtului Marion

Femeia dispăruse împreună cu copiii ei în urmă cu șase săptămâni. În scurt timp autoritățile au recuperat și cadavrele copiilor.

Copiii bărbatului care și-a ucis familia

Copiii bărbatului care și-a ucis familia – © Facebook

Aiyana, de un an, Mercalli Jones, doi, Preston, cinci și Cameron Bowers de 10 ani într-o zonă din apropiere. Pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare. Jones a fost interogat după ce a fost găsit cadavrul soției sale. Apoi i-a condus pe anchetatori în locul unde erau rămășițele copiilor săi, potrivit șerifului din districtul Marion, Billy Woods.

Se presupune că el și-a ucis soția și copiii, ascunzându-le trupurile în casă timp de câteva săptămâni. Când credea că lucrurile s-au liniștit, a pus cadavrele în mașină și le-a trecut peste graniță în statul Georgia. Încă nu este clar modul în care soția și copiii au fost uciși. Autoritățile spun că se așteaptă ca alte acuzații să fie aduse împotriva lui Jones.

Familia a raportat târziu dispariția

Familia femeii a raportat doar dispariția mamei și a copiilor sâmbătă, spunând că nu i-au mai văzut sau auzit de ei de aproximativ șase săptămâni. Nu se știe de ce nu au raportat dispariția lor mai devreme. Autoritățile urmează să stabilească cum a murit femeia și cei patru copii.

Mama și copiii ei au fost văzuți ultima dată în apropierea de orașul Ocala din Florida. Femeia conducea un autoturism Chrysler Pacifica din 2017.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*