Breaking News

Un tată TURBAT DE FURIE a dat foc mașinii în care era soția cu cei trei copii ai lor, apoi s-a sinucis

Bărbatul s-a înjunghiat mortal în stradă, în timp ce cei trei copii ai săi au ars de vii în interiorul mașinii, iar soția a fost salvată de vecini

Un tată a incendiat mașina în care era soția și cei trei copiii apoi s-a sinucis Un tată a incendiat mașina în care era soția și cei trei copiii ai lor, apoi s-a sinucis - © Facebook

Un tată turbat de furie a incendiat mașina soției sale care îl părăsise, în timp ce femeia era în interior împreună cu cei trei copii ai lor, apoi s-a sinucis, informează Daily Mail.

Bărbatul s-a înjunghiat cu un cuțit și a murit, în timp ce îi privea pe copiii săi pierind. Cei trei copii ai lui Rowan Charles Baxter, Aaliyah, șase, Laianah, patru și Trey, trei ani, au murit toți când acesta a incendiat SUV-ul alb al familiei. Tragedia s-a întâmplat în suburbia Camp Hill a orașului Brisbane din Australia, miercuri, în jurul orei 8:20.

Mașina incendiată în care au ars de vii copiii

Mașina incendiată în care au ars de vii copiii

Hannah Baxter, mama copiilor, în vârstă de 31 de ani, care conducea mașina Kia Sportage incendiată, se află într-o stare critică la spital. Femeia a suferit arsuri „semnificative” în incendiul provocat de soțul pe care îl părăsise.

Martorii au reușit să salveze mama

Fostul jucător de rugby în vârstă de 42 de ani, a stropit interiorul mașinii cu benzină și i-a dat foc. Mama care apucase să-și lege copiii cu centurile de siguranță pentru a-i duce la școală, a reușit să sară din mașină. Un vecin care a fost martor la scenă, a folosit un furtun de apă pentru a o stinge pe femeie. Un trecător a încercat și el să stingă incendiul care cuprinsese mașina, dar nu a reușit. Și alți martori care se aflau la fața locului au încercat să stingă focul în încercarea disperată de a-i salva pe copii. Din păcate nu au reușit și aceștia au ars de vii înăuntrul mașinii.

Baxter, era un fost jucător de rugby din Noua Zeelandă. El s-a înjunghiat cu un cuțit în timpul atacului oribil asupra familiei sale și a murit. Cuplul se despărțise recent după ce au închis afacerea pe care o conduceau împreună. Ei au avut o sală de fitness denumită Integr8 Fitness, cu sediul în orașul Capalaba din statul Queensland.

Cumplit este faptul că mașina a ars la doar câțiva metri de casa părinților Hannei. Aceasta se retrăsese cu copiii în casa acestora după ce se despărțise de bărbat.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Leave a comment

Your email address will not be published.


*