Breaking News

CRIMĂ-SINUCIDERE: Tragedie după ce un tată și-a împușcat mortal soția, cei trei copii, câinele și apoi s-a sinucis

Tragedie după ce un tată și-a împușcat mortal soția, cei trei copii și apoi s-a sinucis Tragedie după ce un tată și-a împușcat mortal soția, cei trei copii și apoi s-a sinucis - © Instagram
Distribuie:

O CRIMĂ-SINUCIDERE a îndoliat o familie din Ohio, după ce un bărbat și-a împușcat mortal soția și cei trei copii, câinele familiei, apoi a întors arma asupra sa și s-a sinucis, informează Daily Mail.

Cadavrul lui John Nelson, de 44 de ani și a soției sale Robin, de 35 de ani, a fost descoperit în casa lor din Elyria, Ohaio. Alături de aceștia, tot morți, erau cei trei copii ai lor, Gavin, 12 ani, Brianna, 10 ani și Liam 6 ani. Câinele familiei a fost, de asemenea, găsit mort pe proprietatea familiei.

Poliția a declarat incidentul CRIMĂ-SINUCIDERE

Poliția din orașul Elyria a dat publicității joi o declarație în care spune că incidentul a fost o crimă-sinucidere. Bărbatul și-a ucis soția și copiii înainte de a-și pune capăt zilelor. Autoritățile încearcă să descopere motivul pentru care capul familiei a luat această hotărâre.

Poliția a fost sesizată miercuri dimineață. Bărbatul nu s-a prezentat la muncă și colegii au anunțat autoritățile. La domiciliul familiei polițiștii au găsit cadavrele în timpul efectuării controlului social. Vecinii au spus că au auzit bubuituri puternice și țipete puțin după ora 17:00, marți seară. Nimeni nu a bănuit că ceva nu este în regulă. Vecinii au crezut că sunt petarde cu care se jucau copiii.

Aparenta crimă-sinucidere a venit ca un șoc pentru rude. Acestea spun că familia Nelson își făcuse planuri de viitor. Vărul bărbatului, a spus că el dorea să se mute în altă parte pentru a le asigura un viitor copiilor. Era o familie tipică, cu trei copii de care aveau mare grijă, a spus vărul tatălui. Doi băieți și o fată. Băieții jucau baseball și volei, iar fata făcea balet. Soția lucra ca asistentă medicală și el lucra la o fabrică de pungi de plastic.

John a postat cândva o fotografie de familie pe Facebook, menționând că soția și copiii erau „viața lui”. Rămâne un mister de ce bărbatul a luat o asemenea hotărâre. Misiunea anchetatorilor este acum aceea de a elucida acest mister.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*