Breaking News

SINUCIDERE-CRIMĂ! Și-a urcat toți cei patru copii în mașină și a intrat cu viteză într-un camion

O notă scrisă de mână aflată la 200 de metri de locul accidentului în care o mamă și cei patru copii ai săi au murit indică o sinucidere-crimă

O femeie a intrat cu cei patru copii ai ei într-un camion comițând o sinucidere-crimă O femeie a intrat cu cei patru copii ai ei într-un camion comițând o sinucidere-crimă
Distribuie:

Daily Mail prezintă cazul înfiorător în care o mamă și-a urcat toți cei patru copii în mașină și a intrat cu viteză într-un camion, un eveniment pe care poliția îl tratează ca sinucidere-crimă. O notă scrisă de mână, găsită 200 de metri de la locul accidentului a determinat poliția să trateze incidentul drept sinucidere-crimă.

Nota, care se crede că a fost scrisă de Charmaine Harris McLeod, a fost descoperită aproape de locul groaznicului accident. Charmaine Harris McLeod, în vârstă de 35 de ani, a murit instantaneu când mașina pe care o conducea s-a ciocnit frontal cu un camion. Femeia rula pe autostrada Bunya din statul Queensland, în Australia. Copiii ei, Aaleyn, 6 ani, Matilda, 5 ani, Wyatt, 4 ani și Zaidok, 2 ani, au pierit în acel infern.

Ancheta poliției

Femeia se afla la trei ore distanță de casa lor din Hervey Bay. Este neclar de ce femeia și cei patru copii se aflau atât de departe de casă. Nota de mână, alături de lipsa urmelor de frânare de la fața locului, conduc către ipoteza de sinucidere-crimă. Este ipoteza ofițerilor de specialitate și a detectivilor de la omucideri implicați în caz, scrie publicația The Courier Mail.

Comisarul de poliție din Queensland, Ian Stewart, a confirmat că accidentul este investigat ca și o sinucidere-crimă. El a spus că detectivii de la omucideri investighează cazul și că există indicii temeinice care să confirme această ipoteză. Lipsa urmelor de frânare și faptul că mașina a intrat pe contrasens în camion, par să confirme acest lucru. Comisarul Stewart a spus că poate dura ceva timp pentru a descoperi motivația care a provocat accidentul.

Superintendentul Dave Johnson a declarat că ofițerii privesc cazul din „toate unghiurile” pentru a determina factorii cauzali exacți. În ciuda faptului că făcea parte dintr-o familie aparent fericită, doamna Harris McLeod a postat comentarii în grupurile de asistență online. Ea a povestit despre problemele din viața ei, inclusiv despre traumele provocate de despărțirile de parteneri. Totuși dădea de înțeles că își iubește copiii mai mult decât orice pe lume.

Ancheta este în curs de desfășurare.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*