Breaking News

MOARTE DUBLĂ! Mama a fost găsită spânzurată și fiul de 7 ani înecat, într-o presupusă crimă-sinucidere

O mamă și fiul ei au fost găsiți morți într-o presupusă crimă-sinucidere, la domiciliul familiei din Londra

Moarte dublă - mamă și fiu morți într-o presupusă crimă-sinucidere Moarte dublă - mamă și fiu morți într-o presupusă crimă-sinucidere - Colaj foto: sursa Daily Mail
Distribuie:

O moarte dublă a lovit o familie înstărită din Londra, mama fiind găsită spânzurată, iar fiul ei de 7 ani înecat, într-o presupusă crimă-sinucidere informează The Sun în ediția sa online.

Yulia Gokcedag, 35 de ani, și fiul ei, în vârstă de șapte ani, Timur, au fost găsiți morți în casa lor de 687.000 de lire sterline. Cadavrele celor doi au fost găsite pe data de 13 august. Poliția metropolitană a declarat că autopsiile au relevat faptul că Yulia a murit spânzurată în timp ce fiul ei Timur s-a înecat.

Poliția a fost avertizată cu privire la îngrijorarea privind bunăstarea celor doi. Polițiștii au forțat ușa pentru a intra pe proprietate lor. Fuseseră raportați la poliție că au dispărut cu o zi înainte. Nu s-a mai putut face nimic pentru cei doi, care au fost declarați morți la fața locului.

Yulia era mândră de fiul ei, distribuind o poză pe Facebook cu Timur când s-a născut în 2013. Lucra în domeniul bancar ca analist de date la Moody’s Investors Service. Era foarte apreciată și studiase la Universitatea Financiară din Moscova. Apoi a obținut o diplomă de finanțe și economie la London School of Economics.

Era căsătorit cu un bărbat turc pe nume Mehmet Gokcedag, în vârstă de 50 de ani. Acesta are o diplomă de la Universitatea Yale din Statele Unite. Este un bancher de investiții, potrivit paginii sale de LinkedIn. Este și administrator al organizației de caritate Seeds for Growth. Aceasta ajută persoanele defavorizate din Londra, în principal în East End, nucleul istoric al orașului.

Cumplita MOARTE DUBLĂ a întristat prietenii

Aceștia, devastați, au adus un ultim omagiu Yuliei după ce au aflat de moartea sa. O prietenă care a studiat cu Yulia a declarat pentru Sun Online că: „am fost tristă să aud că (Yulia) ne-a părăsit atât de tânără”. Un alt fost coleg a spus că Yulia a fost o „tânără blândă, amabilă, foarte caldă și ambițioasă”. Nimeni nu își poate explica ce a fost în mintea femeii.

Detectivii nu anchetează pe nimeni în legătură cu moartea perechii. O investigație a fost lansată de comandamentul de specialitate al criminalității poliției metropolitane. Cercetările privind decesele vor fi finalizate până pe data de 16 decembrie.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*