Breaking News

Pedofil împușcat mortal, de către un asasin plătit de tatăl fetei de 15 ani, care s-a sinucis după abuz

Poliția investighează cazul unui pedofil împușcat mortal în Italia de către un asasin plătit angajat de tatăl a două surori, victime ale acestuia

Un pedofil a fost asasinat la comanda tatălui victimei de 15 ani care s-a sinucis Un pedofil a fost asasinat la comanda tatălui victimei de 15 ani care s-a sinucis - Foto: Today.it
Distribuie:

Daily Mail informează în ediția sa electronică despre cazul unui pedofil împușcat mortal, de către un asasin plătit de tatăl victimei de 15 ani, care s-a sinucis după ce a fost agresată sexual. Giuseppe Matarazzo, a fost ucis luna trecută în Frasso Telesino, o localitate din sudul Italiei.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani fusese eliberat de curând din închisoare. Acesta ispășise o condamnare de 11 ani și șase luni pentru violență sexuală împotriva a două surori. Fetele erau minore în momentul comiterii faptelor. Una dintre fete, de 15 ani, care a fost victima abuzului sexual, s-a sinucis în anul 2008, la scurt timp după ce Matarazzo a fost întemnițat.

Acum tatăl fetei  este cercetat de autoritățile italiene. Există suspiciuni că acesta a angajat un asasin plătit ajutat de mai mulți complici, pentru a-l executa pe pedofil, scrie publicația Today Italia pe pagina sa de web. Carabinierii provinciei Benevento au arestat doi suspecți la cererea unui procuror italian. Aceștia sunt Generoso Nastam în vârstă de 30 de ani și Giuseppe Massaro, în vârstă de 55 de ani. Autoritățile italiene au dovezi că cei doi bărbați au condus mașina folosită pentru a comite crima. Tatăl fetelor abuzate de pedofil este cercetat în stare de libertate.

Declarația procurorului general

Procurorul general al provinciei Benevento, Aldo Policastro, a declarat pentru ANSA: „Cei care au comandat crima se găsesc în mediul familial”. Mașina suspectă a condus carabinierii pe pista corectă. Cu puțin timp înainte de crimă aceasta a fost observată în zonă. Organele de anchetă au găsit și un pistol de calibru 3,56, marca MAGNUM. Acesta este expertizat acum de către criminaliști pentru a se vedea dacă este arma crimei. Potrivit anchetatorilor, este foarte probabil că a existat și o a treia persoană care a participat la crimă. Matarazzo a fost împușcat cu cinci focuri de armă, dintre care două au provocat răni mortale.

Comentarii Facebook

Distribuie:

1 Comment on Pedofil împușcat mortal, de către un asasin plătit de tatăl fetei de 15 ani, care s-a sinucis după abuz

  1. Pedeapsa cu moartea pentru violatori si pedofili!
    Constitutia Romaniei trebuie modificata in acest sens!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*