Breaking News

ORIBIL: TATĂL PEDOFIL și-a înjunghiat mortal fiul de 5 ani și a scris cu sângele lui: ”Eu te-am făcut, eu te omor”!

Bărbatul tocmai își ucisese soția care a descoperit că-l violase pe fiul lor și amenințase că va divulga totul poliției din Moscova

Tatăl pedofil care și-a ucis soția și băiatul de cinci ani Tatăl pedofil care și-a ucis soția și băiatul de cinci ani (© east2west news)
Distribuie:

Tatăl pedofil este acuzat de dublă crimă după ce și-a înjunghiat mortal fiul de 5 ani și soția care îl amenințase că va dezvălui totul poliției după ce a aflat că îl violase pe băiat. Informația a fost publicată de Daily Mail pe pagina sa de web. Monstruos este faptul că bărbatul a scris apoi cu sângele băiatului pe parchet: „Eu te-am făcut, eu te omor!”.

Savva Nikitin a ucis-o mai întâi pe soția sa Mașa. Femeia tocmai aflase că îl violase pe băiețelul lor de cinci ani și îl amenințase că îl demască poliției din Moscova. După crimă, bărbatul de 34 de ani a numit-o pe Mașa „IUDA” și a scris acest lucru cu sânge pe pervazul apartamentului. Nikitin l-a înjunghiat apoi pe fiul său pe nume Mark, de cel puțin 62 de ori cu un cuțit și o șurubelniță, spun surse din ancheta de la Moscova. La interogatoriu acesta a mărturisit poliției că totul a pornit de la faptul că soția aflase că și-a abuzat sexual băiatul.

După crime a încercat să se sinucidă

Tatăl pedofil este fiul unui celebru scriitor din Crimeea pe nume Alexander Nikitin. El a încercat ulterior să se sinucidă cu un cuțit dar nu a reușit. În timpul audierilor a spus anchetatorilor cum și-a ucis fiul și soția, mărturisiri relatate ulterior în ziarele rusești. Criminaliștii au găsit scris cu sânge pe podeaua apartamentului: „Eu te-am făcut, eu te omor!”. Este un celebru citat al scriitorului rus Nikolai Gogol din secolul al XIX-lea, în romanul lui, Taras Bulba. De asemenea a scris tot cu sânge „Mașa este Iuda” pe un pervaz din apartamentul familiei din Moscova.

Femeia de 29 de ani s-a luptat din răsputeri pentru viața sa. Ea a lăsat numeroase zgârieturi pe corpul soțului ei înainte de a fi strangulată. În spital, tatăl pedofil a mărturisit anchetatorilor de stat că și-a supus fiul la „perversiuni și sex”, scrie ziarul rusesc Moskovsky Komsomolets. Le-a spus de asemenea că soția lui a descoperit adevărul despre „relațiile sale intime” cu băiatul.

Bărbatul este șomer și este supravegheat de polițiști înarmați 24 de ore din 24 într-un spital din Moscova. Un videoclip prezentat de postul de știri Moskva24 arată sânge din apartamentul unde au avut loc crimele.

Cuplul s-a mutat la Moscova din Crimeea în 2014. Era la puțin timp după ce provincia din Marea Negră a fost anexată de trupele lui Vladimir Putin. Ei au fost descriși ca fiind „fericiți” și „prietenoși”, de vecinii cu care trăiesc în suburbia din Moscova.

Comisia de investigație din Rusia a confirmat o anchetă penală în privința celor două decese. Nikitin se confruntă cu până la 20 de ani de închisoare pentru cele două crime pe care le-a mărturisit.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*