Breaking News

PEDOFILUL bătut și strangulat mortal de colegul de celulă a dus cu el secretul în mormânt

Condamnat pentru răpirea, agresarea sexuală și uciderea unei fetițe, a fost ucis de colegul său de celulă, dar a distrus speranțele familiei de a găsi rămășițele copilului

Criminalul și victima sa Criminalul și victima sa
Distribuie:

Anthony Palma, în vârstă de 59 de ani, a fost bătut și strangulat mortal de către colegul său de celulă, Raymond Pillado, la Penitenciarul de stat din Oklahoma, scrie Daily Mail în ediția sa electronică.

Pedofilul găsit vinovat de răpirea, agresarea sexuală și uciderea unei fetițe, a fost găsit mort în celula pe care cei doi o împărțeau. Rapoartele medicale au descris cauza morții ca „violentă, provocată prin strangulare și lovituri în forță la nivelul capului”.

Anunțul despre moartea lui Palma a fost o lovitură pentru familia  Hatfield. Fetița acestora, Kirsten, atunci în vârstă de opt ani, a fost răpită și ucisă de odiosul criminal. El a fost condamnat pentru fapta comisă în anul 1997. A fost arestat în anul 2015, după ce testele ADN au demonstrat că Palma este autorul crimei. Corpul fetei nu a fost găsit niciodată.

Polițiștii spun că Pillado, de asemenea un ucigaș condamnat, și-a luat dreptatea în propriile mâini pe data de 11 ianuarie. Atunci, în închisoarea de maximă securitate, l-a bătut și strangulat mortal pe colegul său de celulă. El l-a lovit violent pe acesta în cap apoi la strangulat până la moarte. Decesul lui Palma a fost raportat luna trecută, dar cauza a fost neclară la început. Oficialii închisorii spun că faptul că ar fi fost ucigaș de copii, ar fi principalul motiv pentru care acesta a fost ucis. Se știe că în închisori, pedofilii și ucigașii de copii au o viață mizerabilă. În plus ei sunt mai vulnerabili decât ceilalți condamnați.

Condamnarea pedofilului

Palma a fost găsit vinovat și condamnat pentru uciderea fetiței Kirsten Hatfield în anul 2017. Jurații au deliberat mai mult de o oră după ce au fost prezentate toate dovezile și acuzațiile. A primit închisoare pe viață fără posibilitate de eliberare condiționată. Nu a recunoscut niciodată crima.

În momentul dispariției fetiței și a presupusei sale morți, bărbatul locuia la două uși distanță de apartamentul familiei victimei. Testele criminalistice sugerează că Palma a răpit-o pe fetița de opt ani, apoi a ucis-o, nu înainte de a o agresa sexual.

Autoritățile sperau să-l interogheze în cursul acestui an pentru a culege informații care ar fi putut ajuta la localizarea corpului fetiței. „Nu am încheiat acest caz și nu l-am putea închide niciodată pentru că am vrut să-i găsim corpul și să-l aducem acasă”, a declarat șeful poliției orașului Midwest, Brandon Clabes. Din păcate, după ce a fost strangulat mortal, se pare că ucigașul a luat cu el secretul în mormânt.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*