Breaking News

INEXPLICABIL! Un băiat de 13 ani și-a înjunghiat mortal fratele de șapte ani după ce a pierdut o rundă de joc video

Adolescentul a făcut o criză de furie și a distrus mobilierul din casă, apoi și-ar fi ucis fratele pentru ca acesta să nu-i poată spune mamei ce s-a întâmplat

Un băiat de 13 ani și-a înjunghiat mortal fratele de șapte ani Un băiat de 13 ani și-a înjunghiat mortal fratele de șapte ani - © mirror.co.uk
Distribuie:

Un adolescent de 13 ani pe nume Alexandru, și-a înjunghiat mortal fratele de șapte ani, după ce a pierdut o rundă ușoară într-un joc video, informează publicația Mirror.

Alexandru, în vârstă de 13 ani, ar fi distrus mobilierul din casa familiei, și-a spart telefonul mobil, iar ulterior și-a înjunghiat mortal fratele. A făcut acest lucru, pentru ca acesta să nu-i spună mamei ceea ce s-a întâmplat.

Mama băieților Olga, în vârstă de 32 de ani, i-a lăsat să doarmă în casa lor din localitatea Dudinka. Dudinka este un oraș din regiunea Krasnoyarsk Krai din Rusia. Tragedia s-a petrecut pe data de 23 aprilie, în timp ce mama și-a dus fiica în vârstă de șase luni la bunici.

Cum s-a petrecut tragedia

Când Alexander s-a trezit, se presupune că a început să joace un joc pe telefonul său mobil. Ulterior, după ce a pierdut o rundă de joc, se pare că a avut un acces de furie. Se presupune că a început să distrugă mobila și a întors totul cu susul în jos în casă. Și-a spart apoi și telefonul mobil.

Potrivit relatărilor din presă, fratele mai mic s-a trezit datorită zgomotului și s-a ascuns în bucătărie. Se pare că adolescentul s-a temut că fratele său mai mic va spune tuturor ce s-a întâmplat în casă. Ar fi luat un un cuțit și în furia oarbă care-l stăpânea,  și-a înjunghiat fratele de 15 ori. Acesta nu a avut nicio șansă și a murit la fața locului.

Conform informațiilor, când mama s-a întors acasă, nu a crezut povestea pe care i-a spus-o adolescentul și a sunat la poliție. În timpul interogatoriului, băiatul a mărturisit crima. El a spus că se temea ca prietenii săi să nu-l marginalizeze, după ce a pierdut o rundă ușoară în joc. Și-a ucis fratele, speriat de faptul că acesta îi va spune mamei lor că a distrus mobila.

Adolescentul de 13 ani era un elev bun, de aceea crima a șocat comunitatea locală. Tânărul beneficiază acum de asistență psihologică. Un dosar penal a fost deschis, dar nu este clar dacă băiatul a fost arestat. Ancheta este în desfășurare.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*