Breaking News

A văzut cum tatăl vitreg a înjunghiat-o mortal pe mama sa și a sunat-o pe bunică să-i spună: „Mi-a ucis mama cu un cuțit”

Un băiețel de patru ani a văzut cum mama lui a fost înjunghiată brutal de către tatăl vitreg, apoi a sunat-o pe bunică să ceară ajutor

Tatăl vitreg i-a înjunghiat mama în fața lui iar băiețelul a sunat-o pe bunică să-i spună Tatăl vitreg i-a înjunghiat mama în fața lui iar băiețelul a sunat-o pe bunică să-i spună (© east2west news)
Distribuie:

Daily Mail informează în ediția sa electronică despre trauma teribilă trăită de către un băiețel de patru ani care a văzut cum tatăl vitreg a înjunghiat-o mortal pe mama sa. Ulterior băiatul pe nume Denis Lisin a sunat-o pe bunica sa, Nadejda Shelepova. Printre lacrimi, la telefon el i-a spus: „Mi-a ucis mama cu un cuțit”.

Potrivit anchetatorilor, băiatul a luat mobilul de lângă cadavrul mamei asasinate imediat după ce tatăl vitreg a fugit. Eldar Movsumov, ucigașul mamei sale în vârstă de 35 de ani, a părăsit apartamentul la scurt timp după comiterea crimei. Aceasta a avut loc într-un apartament din orașul rus Novosibirsk. Speriat și înfricoșat, băiatul a sunat-o pe bunică pentru a cere ajutor.

Informații din anchetă

Surse din cadrul anchetei spun că tatăl vitreg, o suspecta pe Olesya Lisina, mama băiatului de 29 de ani, de infidelitate. Acesta a declarat că femeia îi era necredincioasă și „flirtează cu bărbați diferiți”, spun procurorii care anchetează cazul. Băiețelul i-a mărturisit bunicii sale Nadejda Shelepova, în vârstă de 48 de ani, că mama și partenerul ei s-au certat. Băiețelul a fost trezit în toiul nopții de cearta dintre cei doi și nu a mai putut să doarmă.

Criminalul a folosit un cuțit de bucătărie pentru a provoca o rană fatală femeii. „Copilul nu dormea ​​pentru că adulții au început să se certe tare spre dimineață”, a spus o sursă din cadrul anchetei. Bărbatul a lovit-o pe femeie în zona inimii. Băiatul a fost martor la întreaga scenă. După ce a ucis-o pe mamă, tatăl vitreg a închis ușa și l-a lăsat pe copil cu mama lui mortă în apartament. Băiatul știa cum să folosească telefonul mobil. El a sunat-o pe babușca (bunica) și i-a spus că mama lui a fost ucisă. Bunica a sunat la poliție care a reușit în scurt timp să-l prindă pe criminal.

Suspectul a fost interogat și se confruntă cu o acuzație de crimă. Potrivit surselor, copilul este acum în custodia rudelor sale. El este supravegheat de aproape și i se acordă asistență psihologică.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*