Breaking News

Un român înjunghiat mortal în Anglia este considerat erou după ce a intervenit cu curaj să-și apere colegii

Tudor Simionov, în vârstă de 33 de ani, venise în Marea Britanie din România doar cu câteva luni mai devreme, în căutarea unei vieți mai bune

Tudor Simionov românul considerat erou după ce a fost înjunghiat apărându-și colegii Tudor Simionov românul considerat erou după ce a fost înjunghiat mortal apărându-și colegii - Foto: mirror.co.uk
Distribuie:

Publicația Mirror aduce un omagiu unui tânăr din România care a murit apărându-și colegii, fiind înjunghiat de un grup de atacatori care încercau să intre cu forța la o petrecere privată de pe strada Park Lane din Londra.

Prietenul său, Dorin Ionuț, a postat pe Facebook un mesaj de rămas bun tulburător: „Odihnește-te în pace, fratele meu”. El a spus că tânărul s-a hotărât să se mute în Marea Britanie după ce mama lui a murit. Rămas singur, bărbatul a ales un nou început în viață și astfel el și prietena sa au decis să se mute. Prietenul a spus că nu știa dacă cei doi voiau să rămână sau doar au vrut să-și facă un rost. Cert este că tânărul își dorea o doar o familie într-un loc nou.

Prietena lui Tudor Simionov a dezvăluit că s-au mutat la Londra „pentru o viață mai bună” și plănuiau să se căsătorească. Mădălina Anghel a declarat pentru Evening Standard: „Chiar acum nu mă pot gândi la el la timpul trecut. Trebuia să devină viitorul meu soț și am venit la Londra din România pentru o viață mai bună. Nu pot explica în cuvinte câtă durere am în suflet”.

Declarațiile poliției

Poliția Metropolitană a declarat că alți doi bărbați în vârstă de 37 și 29 de ani au fost înjunghiați. Victimă a fost și o femeie de 29 de ani care a asistat la conflict și care s-a ales cu leziuni prin înțepare. Totul s-a petrecut în jurul orei 5:30 dimineața, în noaptea de Anul Nou.

Inspectorul-șef Andy Partridge a declarat: „Incidentul a avut loc în afara unui loc care găzduia o petrecere privată”. Poliția cere ajutorul oricărei persoane care a fost prezentă la acel eveniment și a fost martoră oculară când românul a fost înjunghiat. Un număr de martori au dat deja declarații. Mulți alții care au fost prezenți la locul incidentului încă nu au fost interogați. Poliția presupune că unii ar fi putut să filmeze pe telefoanele lor mobile incidentul. A făcut apel să fie puse imaginile surprinse la dispoziția anchetatorilor.

Tot ce se cunoaște până acum este că românul înjunghiat mortal și cei doi bărbați răniți, lucrau ca personal de securitate la acea petrecere. Ei au fost atacați de un grup de bărbați care încercau de afară să intre în locul respectiv. Femeia a fost de asemenea atacată, deoarece a ajutat personalul de securitate la închiderea ușii de la intrare. Șocantul incident s-a petrecut cu doar câteva ore înainte de intrarea în Noul An. Zona era deosebit de aglomerată, cu oameni care sărbătoreau sau mergeau la diverse petreceri și evenimente organizate.

Comentarii Facebook

Distribuie:

2 Comments on Un român înjunghiat mortal în Anglia este considerat erou după ce a intervenit cu curaj să-și apere colegii

  1. So tragic, he lost his life protecting others and died a hero
    but this will not bring him home tonight and I am sure this is little comfort
    to his friend’s and family.
    RIP Tudor

  2. Pentru o viata mai buna…asta suna groaznic…asta nu seamana cu o viata mai buna…

Leave a comment

Your email address will not be published.


*