Breaking News

Un câine este considerat EROU după ce a protejat timp de 48 de ore o FETIȚĂ DISPĂRUTĂ în pădure

Câinele a fost găsit protejând fetița dispărută în vârstă de 4 ani, într-o pădure din Alabama, aceasta petrecând 48 de ore în sălbăticie cu câinele ei credincios

Câine considerat EROU după ce a protejat timp de 48 de ore o FETIȚĂ DISPĂRUTĂ Câine considerat EROU după ce a protejat timp de 48 de ore o FETIȚĂ DISPĂRUTĂ
Distribuie:

O fetiță dispărută miercuri într-o pădure din statul Alabama a fost găsită la mai puțin de un kilometru și jumătate distanță de locul unde s-a rătăcit, păzită de câinele ei credincios, informează Daily Mail.

Vadie Sides în vârstă de patru ani, a dispărut aproape 48 de ore înainte de a fi găsită în cele din urmă teafără vineri după-amiază. Autoritățile au spus că fata s-a rătăcit de o bonă în vârstă de 70 de ani, în timp ce se afla cu aceasta într-o curte. Fetița care locuiește într-o mică localitate din Alabama, a fost găsită în pădure de către voluntarii care au căutat-o.

Sute de oameni ai legii din mai multe agenții guvernamentale au ajutat la căutarea fetiței. Au fost folosite inclusiv drone și cai. Câinele ei credincios, le-a atras atenția salvatorilor care se apropiau. Un voluntar a auzit un lătrat de câine la aproximativ 50 de m în dreapta sa. Când l-a văzut, câinele s-a întors și a început să coboare dealul. Voluntarii au alergat după câinele care nu a părăsit-o pe fetiță de când aceasta a dispărut. Totuși în mod curios, acesta a fugit speriat de voluntari.

Salvatorii au descoperit-o pe fetiță teafără. Era zgâriată pe genunchi și pe antebrațe, dar altfel în stare bună. Familia fetiței era acolo pentru a o saluta imediat ce a fost găsită. „Sunt atât de fericită și recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că a supravegheat-o pe frumoasa mea nepoată și a readus-o în siguranță la noi”, a spus Harriet Sides, bunica lui Vadie.

Comunitatea sărbătorește găsirea fetiței

Bucuria a fost împărtășită și de oficialii șerifului din districtul Lee. Aceștia au fost bucuroși că fetița a fost găsită sănătoasă. „Niciun cuvânt nu este capabil să descrie ușurarea tuturor”, a declarat șeriful Jay Jones pentru postul de televiziune WSFA. Acesta a mulțumit și voluntarilor care au participat la operațiunea de salvare a fetiței.

Deși câinele a fugit când salvatorii s-au apropiat, acesta a ajuns mai târziu acasă de unul singur. El este considerat acum EROU și este în continuare nedespărțit de această fetiță dispărută și găsită din fericire teafără și nevătămată.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*