Breaking News

Și-a ucis soțul cu 35 de lovituri de cuțit deoarece i-a reproșat că nu a pus destulă sare în mâncare

Femeia de 31 de ani și-a ucis soțul cu 35 de lovituri de cuțit după ce acesta a criticat-o și i-a spus că "dacă m-ai iubi, ai folosi mai multă sare"

Criminala și victima - și-a ucis soțul cu 35 de lovituri de cuțit Criminala și victima - și-a ucis soțul cu 35 de lovituri de cuțit (© east2west news)
Distribuie:

O femeie și-a ucis soțul pe care l-a înjunghiat cu cel puțin 35 de lovituri de cuțit, pentru că a criticat-o despre modul în care gătește, informează Daily Mail în ediția sa electronică. Slava Davydkin, în vârstă de 43 de ani, a fost ucis după ce s-a plâns că mâncarea nu a fost suficient de sărată. Acesta a apostrofat-o pe soție în fața oaspeților care au venit în casa lor situată în regiunea Penza.

Evgenia, soția în vârstă de 31 de ani a bărbatului, a așteptat până când acesta a adormit. Apoi l-a înjunghiat cu un cuțit în fața copilului lor de patru ani, spun rapoartele poliției. Crima a fost făcută cu cuțitul de pescuit al bărbatului. Acum femeia se află în arest la domiciliu.

Totul s-a produs după ce oaspeții s-au dus la culcare, pe baza consumului exagerat de alcool. Femeia s-a simțit jignită datorită faptului că bărbatul i-a reproșat că nu a pus destulă sare în mâncare. El i-a reproșat în fața oaspeților că „dacă m-ai iubi, ai folosi mai multă sare”, lucru care a înfuriat-o cumplit. După ce l-a înjunghiat în mod repetat, femeia l-a trezit pe unul unul dintre invitații săi și i-a cerut să sune la ambulanță. Paramedicii sosiți al fața locului n-au făcut altceva decât să constate decesul.

Declarațiile oficiale

Comitetul de Investigare al Rusiei a publicat o declarație în care se spune că motivul crimei este unul halucinant. Soțul i-a reproșat soției că nu a pus destulă sare în mâncare. Din acest motiv, Davydkin i-a spus soției lui că nu-l iubește. El ar fi spus că dacă l-ar fi iubit, ar fi pus mai multă sare în mâncare.

După ce oaspeții au mers la culcare între cei doi a izbucnit o ceartă provocată de consumul de alcool. Bărbatul care și-a ofensat soția a încercat să o lovească. Femeia s-a supărat, și după ce acesta a adormit i-a aplicat cel puțin 35 de lovituri de cuțit soțului. În timpul interogatoriului, acuzata a explicat că acesta nu a fost primul conflict domestic. Ea motivează faptul că soțul ei era întotdeauna inițiatorul certurilor.

©

Cuțitul cu care femeia și-a înjunghiat soțul (© east2west news)

Anchetatorii au publicat și o imagine cu cuțitul folosit în atac. Cetățenii localității respective au criticat decizia de a permite ucigașei să rămână acasă în arest la domiciliu pentru a avea grijă de copil.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*