Breaking News

Și-a ucis soțul, i-a tăiat penisul și l-a dat la câini pentru a pune capăt anilor de violență domestică

O soție din Ucraina și-a decapitat soțul apoi i-a tăiat penisul pentru a se răzbuna, după ce a suferit ani la rând de violență domestică

Și-a ucis soțul și i-a tăiat penisul după ani de abuzuri fizice Și-a ucis soțul, i-a tăiat penisul și l-a dat la câini după ani de abuzuri fizice - © IC TV
Distribuie:

O soție din Ucraina și-a ucis soțul, i-a tăiat penisul și l-a aruncat la câini după ce ani la rând a suferit de violență domestică, informează Daily Mail. Incidentul a avut loc în satul Obariv situat în nordul țării.

Femeia în vârstă de 48 de ani a declarat poliției că a fost victima violenței în familie de mult timp și și-a ucis soțul pentru a pune capăt acestei stări de fapt. Ea și-a motivat gestul spunând că „a fost singura cale de ieșire” din această situație .

Maria și-a atacat soțul, Oleksandr, în vârstă de 49 de ani, în dormitorul lor, după ce s-a întors din schimbul de noapte de la muncă. Totul s-a întâmplat în primele ore ale zilei de 23 august. Ea l-a sugrumat cu mâinile goale, apoi a luat un topor și i-a crăpat capul, a spus poliția. După aceea, a luat un cuțit de bucătărie, a tăiat organele genitale ale victimei și le-a aruncat câinilor, relatează presa locală. Ulterior a încercat să taie cadavrul în bucăți, dar nu a reușit, spun anchetatorii.

Femeia a alertat o vecină

Acoperită cu sângele soțului ei, Maria s-a repezit din casă și i-a spus unei vecine ce a făcut. Aceasta a crezut inițial că doar s-a certat cu bărbatul, dar când a intrat în casă s-a îngrozit. Ea a declarat: ”Când am intrat în cameră, i-am văzut trupul mutilat. Cearceafurile erau înmuiate de sânge. Am întrebat-o unde e capul lui?”. Femeia a răspuns: „acolo, în sac!”.

Vecina deși era destul de bolnavă, a reușit să ajungă și să alarmeze alți vecini care au sunat la poliție. Maria a mărturisit că și-a ucis soțul. Le-a spus polițiștilor toate detaliile înainte de a fi arestată. Purtătorul de cuvânt al poliției, Vadim Artiukhovich, a declarat: „Suspecta a mărturisit integral la fața locului. Ea a fost acuzată de crimă și dusă în arest. Femeia a spus că a suferit în mod constant abuz fizic și emoțional. Ea nu a văzut nicio altă opțiune pentru a pune capăt situației”.

Și vecinii au declarat că l-au văzut pe soț bătând-o și alungând-o de multe ori din casă cu un topor. Cu toate acestea, femeia nu a raportat niciodată incidentele. Fiul Mariei, Viktor Fesianov, nu o poate ierta pentru ceea ce a făcut. El a declarat presei locale că nu vrea să o mai vadă pe mama sa.

Femeia se confruntă cu până la 15 ani de închisoare dacă este găsită vinovată. Ancheta continuă.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*