Breaking News

O mamă și iubita ei lesbiană au tăiat penisul fiului său de nouă ani, apoi l-au decapitat. Motivul este incredibil

Femeia a mărturisit că băiatul îi reamintea de fostul soț, cu care se presupune că a avut o relație abuzivă și conflictuală

Cuplul de lesbiene acuzate de o crimă inimaginabilă Cuplul de lesbiene acuzate de o crimă inimaginabilă - Sursa foto: Daily Mail
Distribuie:

O mamă din Brazilia și iubita ei lesbiană, sunt acuzate că au tăiat penisul fiului său în vârstă de nouă ani, apoi l-au decapitat pentru că îi reamintea de tatăl abuziv pe care îl părăsise în urmă cu cinci ani, informează Daily Mail.

Rosana Candido, de 27 de ani și Kacyla Pessoa, de 28 de ani, au cusut apoi un organ de sex feminin fals pe corpul copilului, pentru că acesta „dorea să fie fată”. Cele două criminale sadice, au jupuit apoi pielea de pe fața băiatului. De asemenea, au încercat să-i scoată ochii folosind un cuțit, după ce mama și-a înjunghiat fiul de zeci de ori. Copilul a fost ucis și mutilat în casa lor din Samambaia, la aproximativ 30 de kilometri de capitala Brasilia.

Mama a fugit cu copilul acum cinci ani, de tatăl lui, care locuiește în Acre, la granița cu Peru. După ce au comis oribila crimă, perechea a încercat să ascundă cadavrul băiatului. I-au dat foc pe un grătar. O parte din rămășițele băiatului, le-au pus într-o valiză și le-au aruncat într-un canal, potrivit rapoartelor poliției. Alte părți ale corpului au fost ascunse în două rucsacuri la domiciliul cuplului.

Motivul halucinant al crimei

Amândouă au mărturisit crima. Acum sunt acuzate de ucidere, torturare și ascundere de cadavre. Cele două femei le-au spus anchetatorilor că s-au folosit de „unelte rudimentare”. Motivul halucinat pentru care au făcut oribila faptă, a fost că Rhuan a vrut să devină fată. Informațiile din presă locală spun: „După ce i-au tăiat penisul, femeile au spus că au cusut o versiune improvizată a organelor sexuale feminine în zona mutilată”. Candido a afirmat că băiatul era o „povară” și o piedică în relația ei cu Pessoa. Femeia „a simțit ură și nicidecum iubire” pentru băiat, deoarece îi reamintea de relația abuzivă pe care a avut-o cu tatăl acestuia.

După ce l-a părăsit pe fostul soț, femeia a mers să locuiască împreună cu Pessoa și fiica ei, care are acum vârsta de nouă ani. Fata a fost dată în îngrijire după cumplita crimă la care mama ei a fost părtașă.

Șeful poliției, Guilherme Melo, a spus că a fost o crimă care i-a șocat chiar și pe anchetatorii care au văzut multe la viața lor. „Și-a ucis fiul, l-a tăiat, decapitat, i-a smuls pielea și a încercat să scape de cadavru. A fost un caz teribil”, a spus el pentru publicația ”O Tempo”.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*