Breaking News

VIDEO: Mămică din Canada acuzată că și-a abuzat bebelușul, dar motivul este de tot râsul

Tânăra și-a scuturat bebelușul ca pe o mitralieră în timp ce asculta o melodie rap, iar micuțul chiar părea fericit și râdea

Tânăra care a fost acuzată că și-a abuzat bebelușul pe INTERNET Tânăra care a fost acuzată că și-a abuzat bebelușul pe INTERNET
Distribuie:

Kaitlyn Jensen, din Alberta, a fost acuzată că și-a abuzat bebelușul, bruscându-l prea tare pe copil în timpul video-ului pe care l-a distribuit pe rețelele de socializare, scrie Daily Mail în ediția sa electronică.

Filmul distribuit de tânără

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=IcnK3yk0scU[/embedyt]

În imagini însă se vede clar că nu l-a bruscat pe fiul ei, Grayson, în vârstă de doar câteva luni. Dimpotrivă, se poate observa cum acesta chiar râde și se simte bine în timpul dansului.

Video-ul a fost încărcat pe aplicația chinezească Tik Tok, fiind văzut de mii de utilizatori. Unii s-au grăbit să acuze mama că nu se poartă în mod corespunzător cu băiețelul. Pe filmare se poate vedea cum aceasta își scutură băiețelul pe sunetul unei mitraliere din cântecul „Pew Pew Pew” (care s-ar traduce „Pac Pac Pac”).

Cântecul este al artistei Auntie Hammy, care în general produce cântece de tip parodie. Aplicația permite utilizatorilor să facă stream-uri live, să creeze video-uri scurte sau gif-uri.

Video-ul încărcat de femeie a avut peste 800,000 de like-uri, însă au existat rapid și detractori. Unii dintre ei au spus că mama și-ar fi abuzat bebelușul scuturându-l prea brutal. „Ai grijă, ai să scapi copilul” a spus o utilizatoare. Un alt utilizator îngrijorat i-a atras atenția că: „O să-i rupi gâtul! Ești așa de rea cu copiii!”

În ciuda acestor critici, au existat şi susținători. Aceștia au văzut în acest video o simplă joacă nevinovată, între o mămică și bebelușul ei.

Rezultatele au fost asemănătoare și când această dispută de pe internet a devenit știre. La articolul din Daily Mail, mulți cititori au comentat ironic că s-a făcut din țânțar armăsar. Unul dintre aceștia a comentat că este „Mult zgomot pentru nimic”, făcând o referire subtilă la titlul unei celebre piese a lui William Shakespeare.

În ciuda acestei mici controverse, Kaitlyn continuă să pună poze și video-uri cu fiul ei pe rețelele de socializare, unde are sute de mii de urmăritori.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*