Breaking News

O elvețiancă este acuzată de agresiune după ce a lovit un imigrant afgan care a pipăit-o de Revelion

Enervată de gestul bărbatului, femeia l-a lovit pe imigrantul afgan care a pipăit-o în timpul unei petreceri de stradă cu ocazia Anului Nou

Anul Nou sărbătorit în fața primăriei din Viena Anul Nou sărbătorit în fața primăriei din Viena
Distribuie:

Daily Mail informează că o tânără a cărui nume nu a fost divulgat, în vârstă de 21 de ani, i-a spart nasul unui imigrant afgan, care a pipăit-o în timpul unei petreceri de stradă în fața primăriei din Viena de Anul Nou.

Povestea a fost făcută publică, femeia fiind acuzată de agresiune și riscă să fie amendată. După ce au fost formulate acuzațiile împotriva ei, un om om de afaceri elvețian s-a oferit să plătească amenda primită de femeie. Este un fost parlamentar al celui mai mare partid din Elveția, Partidului Popular Elvețian (SVP). Conservatorul Christoph Blocher, este una dintre multele persoane care i-au luat apărarea tinerei de 21 de ani.

Blocher, este o figură emblematică în mediul de afaceri industrial și un personaj influent în politica elvețiană. În ciuda faptului că nu mai activează în politică, a spus că: „Dacă femeia va fi pedepsită, plătesc cu plăcere amenda”. El a adăugat: „Cum ar trebui o femeie să se apere altfel, dacă să lovească agresorul nu este permis?”. Blocher a recunoscut că ar fi reacționat în același fel dacă cineva ar fi încercat să-i fure portofelul, de exemplu.

Ce s-a scris în presa locală

Presa locală a afirmat că suspectul afgan, în vârstă de 20 de ani, face parte dintr-o bandă de imigranți. Aceștia se presupune că au atacat mai multe femei în mulțime în timpul sărbătorilor de Anul Nou.

Potrivit poliției din Viena, femeia elvețiană a reacționat furios, fiind îngrozită de imigrantul care o pipăia. Ea l-a plesnit peste față spărgându-i nasul. Martorii au sunat la poliție în jurul orei 1:30 noaptea pentru a raporta incidentul. În același timp, suspectul a reclamat agresiunea suferită polițiștilor care au sosit în piață. El s-a plâns că tânăra i-a spart nasul.

Bărbatul a fost dus la spital pentru a fi tratat și s-a ales cu o acuzație penală pentru hărțuire sexuală. Afganul de 20 de ani a formulat și el o plângere penală împotriva tinerei, pentru că l-a lovit și i-a spart nasul. În conformitate cu legislația austriacă, poliția are obligația de a da curs acestor plângeri penale în anumite cazuri. Atunci când presupusa infracțiune este de o gravitate deosebită, procurorii nu au altă opțiune decât să deschidă un dosar penal.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*