Breaking News

INDIGNARE după ce un imigrant afgan a violat o fată de 11 ani, a fost eliberat, apoi a violat o altă fată de 13 ani

Un bărbat care a violat o fetiță de 11 ani în Germania a fost eliberat din arest după 12 zile și apoi a violat o adolescentă de 13 ani

Un imigrant afgan a violat o fată de 11 ani și o adolescetă de 13 ani Un imigrant afgan a violat o fată de 11 ani și o adolescetă de 13 ani - © shutterstock
Distribuie:

Un imigrant afgan a violat o fată de 11 ani , fiind eliberat după doar 12 zile de arest, apoi după trei săptămâni de la eliberare a recidivat și a violat o adolescentă de 13 ani, informează Daily Mail.

Agresiunile sexuale ale imigrantului afgan au provocat revoltă și indignare în Germania, unde politicienii solicită deportarea lui dacă este găsit vinovat. Tânărul de 23 de ani, numit Zubyr S., a fost arestat pentru prima dată în iunie. A fost eliberat la mai puțin de două săptămâni după săvârșirea faptei. Autoritățile au afirmat că nu există dovezi că acesta ar putea să recidiveze.

Cu toate acestea, vinerea trecută, același imigrant afgan a violat o fată de 13 ani într-un gang. Acest lucru a dus la arestarea sa pentru a doua oară, după ce fata l-a descris anchetatorilor. Procurorul Boerge Klepping a declarat pentru Bild că cele două violuri din Dortmund de care este acuzat au fost „incidente similare”. El a spus că suspectul a fost eliberat din arest pe data de 3 iulie. Autoritățile au decis că nu există niciun pericol că va recidiva sau va încerca să scape.

Bărbatul a avut condamnări anterioare pentru infracțiuni de trafic de droguri și călătorii fără bilet de transport. A fost catalogat cu risc scăzut, deoarece avea o adresă permanentă și nu avea antecedente de infracțiuni sexuale. În plus, procurorii susțin că au existat „îndoieli” cu privire la dovezile prezentate în cazul primei victime. Din aceste considerente bărbatul a fost eliberat după numai 12 zile de arest. Acum este acuzat că a violat o altă tânără la trei săptămâni după ce a fost eliberat.

Se cere expulzarea acestuia dacă va fi găsit vinovat

Joachim Stamp, ministrul însărcinat cu refugiații în statul Renania de Nord-Westfalia, a cerut deportarea suspectului dacă va fi găsit vinovat. „Acest criminal respingător nu trebuie doar să fie condamnat, ci și deportat imediat în Afganistan, după închisoare”, a spus el.

Sunt și voci care au cerut ca legea să fie înăsprită. Acestea cer ca cei suspecți de viol, să poată fi ținuți mai ușor în arest în timp ce sunt cercetați. Partidul anti-imigranți AfD a numit cazul un „scandal judiciar” și a arătat cu degetul spre politica de refugiați a Angelei Merkel.

Tânărul de 23 de ani ar fi avut doar un permis de ședere temporară în Germania.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*