Breaking News

S-AU SĂTURAT! După ce imigranți sirieni au violat o tânără de 18 ani, sute de germani au ieșit în stradă

Ei au demonstrat pe străzile unui oraș din Germania după ce șapte imigranți au violat o fată de 18 ani în tufișurile din fața unui club de noapte

Protestatari AfD duc un banner pe care scrie ”Protejati granitele - salvati vieti” Protestatari AfD duc un banner pe care scrie ”Protejați granițele - Salvați vieți” - Sursa foto: Daily Mail
Distribuie:

Daily Mail informează despre protestele care au avut loc în orașul Freiburg din sud-vestul Germaniei, după ce o bandă de imigranți sirieni au violat o tânără de 18 ani. Sirienii cu vârste cuprinse între 19 și 29 de ani, au fost arestați duminică împreună cu un german de 25 de ani.

Primarul orașului Freiburg, Martin Horn, a cerut protestatarilor organizați de partidul Alternativa pentru Germania (AfD) să rămână „pașnici” și să se abțină de la „violențe în continuare”. Oficialii au declarat că agresiunea a avut loc în niște tufișuri situate în afara unui club de noapte, după ce unul dintre suspecți i-a vândut victimei ecstasy și i-a cumpărat o băutură pe 14 octombrie.

Primarul orașului Freiburg a făcut o declarație pentru agenția de știri DPA. „Sper că demonstrațiile vor fi pașnice și nu se va ajunge la violență și ură. În Freiburg nu există loc pentru infractori și astfel de infracțiuni teribile”. Alți aproximativ 1500 de protestatari au făcut o contra-manifestație. Ei au demonstrat împotriva formațiunii AfD pe care o acuză că exploatează tragedia, scrie publicația Deutsche Welle.

Declarațiile poliției

Poliția declară că principalul suspect ar fi târât-o pe tânără în tufișurile din fața clubului de noapte, a violat-o și apoi a chemat și pe alții să facă același lucru. Anchetatorii investighează dacă băutura a fost infestată cu o substanță necunoscută. Ziarul Bild l-a identificat pe  principalul suspect. Îl cheamă Majord H. și are 21 de ani. Ceilalți complici săi sunt Ahmed Al H. de 19 ani, Muhammad Al H. de 24 de ani și Muhanad M de 20 de ani.

Suspectul Majd H.- 21 ani- are o fotografie de profil cu o mitraliera de calibru mare pe Facebook

Suspectul Majd H.- 21 ani- are o fotografie de profil cu o mitraliera de calibru mare pe Facebook

Potrivit publicației Bild, Majd H. care are o fotografie cu o mitralieră în mână pe profilul său social media, a venit în Germania în 2014. El a avut deja o condamnare în țara europeană prin care a intrat. Tatăl său spune că tânărul a devenit mai agresiv după ce a fugit din Siria. A mai avut problem cu poliția și anterior. Potrivit presei locale, ceilalți suspecți trăiau în cea mai mare parte în centrele de azil. Ei erau cunoscuți de poliție pentru alte presupuse infracțiuni penale.

Angela Merkel se retrage din politică

Oribilul incident dă apă la moară criticilor Angelei Merkel. Este cunoscut faptul că a fost zdruncinată din temelii coaliția de guvernare datorită crizei imigranților. Merkel, care a este Cancelar din anul 2005, a anunțat să se va retrage la sfârșitul mandatului său în 2021. Coaliția condusă de ea se confruntă cu o prăbușire în sondaje. Acest lucru s-a întâmplat după ce a permis intrarea în țară a aproape un milion de refugiați.

Orașul Freiburg a fost deja șocat de violarea și uciderea tinerei Maria Ladenburger, fiică a unui oficial UE, de numai 19 ani. Afganul solicitant de azil, Hussein Khavari a fost închis pe viață. Acesta a violat-o și ucis-o pe tânăra care lucra voluntară într-un centru pentru refugiați. Poliția a fost nevoită să recunoască faptul că atacuri sexuale ale imigranților au indus frica în populația locală. Freiburg are o populație de 226.000 persoane. Statisticile arată că orașul nu a mai avut atâtea infracțiuni de acest gen înainte.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*