Breaking News

Un fals șofer UBER de 28 de ani a luat o femeie care vomita pe stradă, a dus-o la el acasă și a violat-o

Bărbatul care este de origine indiană va fi deportat în India pentru a-și executa pedeapsa după ce va fi condamnat

Fals șofer UBER a violat o femeie Fals șofer UBER a violat o femeie Foto: © Getty Images
Distribuie:

Un fals șofer UBER, a luat o femeie care vomita pe stradă, a dus-o la el acasă și a violat-o în timp ce era inconștientă, informează Daily Mail.

Manpreet Singh, în vârstă de 28 de ani, conducea prin interiorul orașului Melbourne, când a întâlnit femeia în stare de ebrietate pe stradă. Era aproximativ ora 2 dimineața, evenimentul petrecându-se la sfârșitul anului trecut. Femeia, a cărei identitate este protejată, vomita pe stradă după ce a părăsit barul din apropierea Hotelului Swan. În timp ce se îndrepta spre casă, bărbatul a coborât din mașină și s-a apropiat de ea, relatează cotidianul ”Herald Sun”.

Femeia a reușit să scape de el în primă fază, dar acesta a continuat să o urmărească după ce s-a întors în vehiculul său. Următorul lucru pe care femeia și-l amintește este că s-a trezit în jurul orei 5 dimineața în casa bărbatului. Aceasta era la o oră de mers cu mașina, din locul în care o luase. Ea a susținut că nu are „nicio amintire” despre cum a ajuns acolo. În momentul în care a reușit să scape a alertat poliția.

Tânărul era un fals șofer UBER

Tânărul care conducea o mașină UBER înregistrată pe numele altei persoane la momentul atacului, a fost arestat a doua zi. Bărbatul avea o viză de ședere temporară după ce primise o invitație de la o rudă. A apărut joi la în fața unei instanțe de judecată și a pledat vinovat de viol.

Procurorul Hilary Bonney a declarat că victima era „în stare de ebrietate” și „de mare dificultate”, când acuzatul a condus-o acasă pentru a o viola. Un expert a dezvăluit că femeia avea o alcoolemie în sânge în jur de 0,20.

Victima nu își aduce aminte cum a ajuns în casa falsului șofer UBER. În declarația dată, femeia a vorbit despre faptul că suferă de depresie și anxietate. „A fost cel mai traumatic eveniment din viața mea”, a declarat ea în fața instanței. De asemenea, a dezvăluit că atacul i-a afectat memoria, capacitatea de concentrare și i-a ruinat relația de șase ani. În plus a forțat-o să-și părăsească locul de muncă.

Singh a fost arestat preventiv și va fi condamnat pe 11 septembrie. După primirea sentinței el urmează să fie deportat înapoi în India.

Citește și:

[soliloquy id=”5658″]

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*