Breaking News

Adolescent de 13 ani GĂSIT MORT la 5 zile după ce a fugit de acasă pentru că părinții i-au luat telefonul

Un adolescent de 13 ani a fost găsit mort la cinci zile după ce a fugit de acasă în timpul unei furtuni de zăpadă, pentru că părinții l-au pedepsit luându-i telefonul

Adolescentul de 13 ani fugit de acasă pentru că i-au luat telefonul mobil Adolescentul de 13 ani fugit de acasă pentru că i-au luat telefonul mobil(© Facebook)
Distribuie:

Daily Mail informează că adolescentul din Iowa, Corey Brown, a fost găsit mort duminică, la cinci zile după ce părinții au anunțat că a fugit de acasă în timpul unei furtuni de zăpadă, deoarece era supărat că i-au luat telefonul ca pedeapsă.

Băiatul în vârstă de 13 ani a fost găsit mort  în jurul orei 10:45, într-o zonă izolată, a declarat poliția locală. Ei nu au dezvăluit mai multe informații despre locația exactă, deoarece ancheta este în curs de desfășurare. „În acest moment, nu există dovezi sau informații care să indice că ar exista o activitate infracțională legată de această persoană dispărută și decedată. Cu toate acestea, este încă în curs o investigație activă și toate scenariile posibile vor fi analizate temeinic”, a declarat Departamentul de Poliție din Marshalltown.

Zăpada s-a așternut într-un strat consistent și temperaturile s-au prăbușit săptămâna trecută sub zero grade, în timp ce Corey lipsea. În căutare au fost implicate cel puțin 14 agenții, pompierii și departamentul pentru situații de urgență.

Brown a dispărut de acasă marți noaptea după o ceartă cu părinții săi, în timp ce afară era un frig de crăpau pietrele. Brown a fost văzut ultima dată purtând o șapcă, o cămașă roșie și pantaloni negri în jurul orei 23:15 noaptea într-o zonă apropiată de orașul Marshalltown unde locuia.

Declarațiile poliției

După ce i-a fost semnalată dispariția, șeful poliției, Mike Tupper, și-a declarat public îngrijorarea. Aceasta era reală ținând cont de timpul nefavorabil și perioada îndelungată de când Corey lipsea. El a cerut proprietarilor de case să verifice garajele și vehiculele. Era posibil ca adolescentul să fi căutat refugiu datorită furtunii de zăpadă. Imaginile de pe camerele de supraveghere ale familiei au surprins momentul când Corey a plecat de acasă. Era marți seară, imediat după ce a fost certat și pedepsit.

Părinții au organizat o conferință de presă la nivel local pentru a cere ajutor. Mama lui i-a spus la un post de televiziune: „Corey, știi cât de mult te iubim. Și nu o să mă opresc până nu te găsim. Dacă ești acolo, te rog să vii acasă. Te iubim mai mult decât vei ști vreodată. Te rog, te rog, vino acasă”.

Șeful poliției a spus că există des cazuri de fugari adolescenți în orașul său. De obicei aceștia se întorc acasă nu după prea mult timp. Despre confiscarea telefonului, el a spus: „Este o interdicție tipică pentru un copil de 13 ani, nimic extraordinar. Dar el a reacționat emoțional la asta”. Eforturile de căutare pentru Corey au fost îngreunate și datorită temperaturilor sub limita înghețului și vânturilor puternice. Din păcate l-au găsit mort, prea târziu pentru a mai face ceva pentru el.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*