Breaking News

Bărbat spitalizat cu o „ERECȚIE DE TREI ZILE” după ce a luat un stimulent sexual folosit pentru tauri la împerechere

Individul a suferit o intervenție chirurgicală de urgență la un spital de specialitate într-un oraș la frontiera dintre SUA și Mexic

Bărbat operat de urgență după o erecție de trei zile Bărbat operat de urgență după o erecție de trei zile - Foto: larepublica.pe
Distribuie:

Un bărbat a fost internat cu o „erecție de trei zile” după ce a luat un stimulent sexual „folosit pentru tauri la împerechere”, informează Daily Mail în ediția sa electronică.

Individul, a cărui identitate a fost protejată, a suferit o intervenție chirurgicală de urgență. El a fost operat la un spital de specialitate din Reynosa, un oraș situat la frontiera dintre SUA și Mexic. Decizia pentru operație a fost luată după ce a fost confirmată starea de erecție persistentă.

Bărbatul a luat medicamentul după ce a avut în plan să facă dragoste cu o femeie în vârstă de 30 de ani, relatează ziarul La Republica. „El a fost internat în Spitalul de specialitate 270 din Reynosa”, a spus un medic pentru ziar.

Doctorul a explicat că bărbatul a luat un stimulent sexual pe care l-a cumpărat din Veracruz. Este folosit de fermierii din acea regiune pentru a excita taurii în momentul inseminării. Se pare că bărbatul a călătorit în mod special la Veracruz, în estul Mexicului, pentru a cumpăra stimulentul folosit pentru bovine. Nu există informații suplimentare privind starea lui în urma operației.

Cât de serioasă este o erecție de lungă durată

Priapismul este o erecție dureroasa de lungă durată. Poate provoca leziuni permanente ale penisului dacă nu este tratată rapid. În mod normal, majoritatea erecțiilor vor scădea la scurt timp după momentul culminant. În cazuri rare, când acest lucru persistă peste patru ore, este o urgență medicală.

Medicii de urgență vor încerca să reducă erecția. Una dintre metode este drenarea penisului de sânge cu un ac. Dacă încercările nu au succes, atunci pacienții vor fi duși în sala de operație. Intervenția chirurgicală este necesară pentru a elimina fizic sângele din penis.

După o intervenție chirurgicală, există probabilitatea ca penisul să nu mai funcționeze în scopuri erectile. În acest caz, bărbații au nevoie de proteze pentru a-și continua viața sexuală.

Cel mai celebru caz de priapism de la noi este al fostului președinte LPF Mitică Dragomir. „Suferă de boala lui Carol al II-lea”, a declarat Gigi Becali la GSpTV, râzând cu gura până la urechi. Dumitru Dragomir a intrat și el în direct și a spus: „Am boala regelui. Ăștia care râd la televizor voiau boala mea, dar nu vă închipuiți cât e de groaznic să stai noaptea și să te chinui”.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*